Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll: Sve dok tom logikom ne pocnemo da zaobilazimo i ceo celcijati forum . :confused:

Pošto postoji pravilo da pdf ima po jednu chat temu, a ova je odavno umrla, samo se jos niko nije setio da je pokopa, aj uradite to pa da otvorimo novu chat temu , verujem na opstenarodno zadovoljstvo.

I nemoj laci da me pozivas na razum tako smesnim argumentima kao sto je boldovano ljubim te.

Uz to , nije vazno kako je TEBI na ovoj temi , vazno je kako je vecini korisnika ovog foruma na temi a evo kladim se u sto evrica da ce sad da postavis anketu svi da se sloze da je tema šit.

Zato daj kljuc na ovog mrtvaka pa da se izrodi neka nova zurka ....
Možda bi izgubila 100 evrića ... :per:

Nije moje da se pošto-poto mešam u poslove ovlašćenih moderatora. Niko bolje ne poznaje (bar bi tako trebalo biti) situaciju ovde od Kvinsi.
Ukoliko ona ima dileme i želi savet može se obratiti za pomoć - dotle je na njoj da po savesti uređuje Žene.
Moj savet (koji ne traži) je :

Teme se u zavisnosti od volje i angažovanosti forumaša dižu i spuštaju. Iscrpljene odlaze sve niže, aktuelne su na vrhu. Prirodno, tako se i gase ili rađaju nove. Ova ima 192 strane i 4700 postova. Nema takvih mnogo - ljudi su ovde ostavili puno vremena - znači nekima je vredela.
Moto je - pustiti da "prirodno odlaze i dolaze" dok u njima postoji korektan odnos korisnika.

:roll: Sve dok tom logikom ne pocnemo da zaobilazimo i ceo celcijati forum . :confused:

Pošto postoji pravilo da pdf ima po jednu chat temu, a ova je odavno umrla, samo se jos niko nije setio da je pokopa, aj uradite to pa da otvorimo novu chat temu , verujem na opstenarodno zadovoljstvo.

I nemoj laci da me pozivas na razum tako smesnim argumentima kao sto je boldovano ljubim te.

Uz to , nije vazno kako je TEBI na ovoj temi , vazno je kako je vecini korisnika ovog foruma na temi a evo kladim se u sto evrica da ce sad da postavis anketu svi da se sloze da je tema šit.

Zato daj kljuc na ovog mrtvaka pa da se izrodi neka nova zurka ....

Ne treba ti 100 evrica..jasno je svima da je tema mrtva..to sto po nekada neko postuje mozes nazvati ..nostalgijom..i u pravu si sto se tice kljuca na ovu temu..i otvaranja nove..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back