Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo malo gluvarim...:mrgreen:
Malo muzike i tako...ništa specijalno :)
Ti? Gdje ti Lilu? :mrgreen:

Sad je tu bila :) Posl'o sam je u kuhinju malo, da spremi onu srnu sto sam ulovio! :P

Da mi natocimo po jednu..... :mrgreen:

skata1sjr5.jpg

Znaci cakle ti se oci?!Hm..to nije dobro?!jer si bila kod oftamologa!?:neutral::think::lol:
Zezaj.......ali videces ti kada biDnes u mojim godinama.kako su teske........:lol::rotf::sad2:
:amen:

Uh,pa da tesko meni u tim tvojim godinama:hahaha::hahaha::hahaha:Seticu se tvojih reci i reci :"Lepo meni govorio Marko,ali ja nisam verovala":hahaha::hahaha::hahaha:Oci mi u redu,hvala Bogu,odlicno me sluze,a i sve ostalo:per:
I sta je sa tim plesom,predomislio si se zbog bolova u starackim kostima?:hahaha::hahaha:

Uh,pa da tesko meni u tim tvojim godinama:hahaha::hahaha::hahaha:Seticu se tvojih reci i reci :"Lepo meni govorio Marko,ali ja nisam verovala":hahaha::hahaha::hahaha:Oci mi u redu,hvala Bogu,odlicno me sluze,a i sve ostalo:per:
I sta je sa tim plesom,predomislio si se zbog bolova u starackim kostima?:hahaha::hahaha:

A dobro je dok te i "ono ostalo" dobro sluzi........ja da kucnem u drvo sa vodovodom nemam problema,a ni sa centralnim grejanjem.........:rumenko::whistling:
Pa hajde..pusti nam neku plocu.....pa da plesemo....polakoC.............:lol:

A dobro je dok te i "ono ostalo" dobro sluzi........ja da kucnem u drvo sa vodovodom nemam problema,a ni sa centralnim grejanjem.........:rumenko::whistling:
Pa hajde..pusti nam neku plocu.....pa da plesemo....polakoC.............:lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:Drago mi je da su ti instalacije u redu:rumenko:
Ja ocekivah da ces ti pustiti nesto,kad si me vec pitao jesam li za ples....KOd nas ''mladih''to predstavlja poziv,a ne samo pitanje...:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back