Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cijeg uticaja esencijo? jel njegovog?

Vidite Hilary,dugogodisnji ste mi saradnik,ali moram Vam nesto priznati.Tokom jutrosnjeg pregleda press klipinga koji ste mi pedantno kao i uvek Vi uredili,ne mogu a da Vam ne priznam misao koja je tokom toga provejavala mojim,kabinetom.Vidite,ja pretpostavljam,a Vi cete se sloziti da ste mladi,lepi,simpaticni,sposobni,zaista impresivni.Vi se mozete tako osecati ali i ne morate.Medjutim tokom press klipovanja uvek mi je ispred ociju provejavao Vas lik,Vasa pojava,Vase telo.Medjutim bicu diskretan,moju paznju su privukle iskljucivo Vase grudi.Nemojte me krivo shvatiti ,ali mene uopste ne interesuje stanje Vasih grudi,ipak moram Vam priznati da me zaista zanima sa kojom lakocom bi Vase grudi,recimo pristajale mom dlanu. Ja ne razmisljam o tome da li Vase grudi mogu stati u moj dlan,dakle savrseno je nebitno da li se visak Vasih grudi nonsalantno preliva kroz moje prste ili se elegantno sa sve simpaticnim bradavicama skrase neprimetno u njemu.
E sad,ako ja osecam da u svojoj ruci sigurno drzim nesto cime Vas je priroda obdarila na prvi ili drugi nacin,i da je to Vas sopstveni dar prirode koji niste poremetili plasticnim implatantom,da li stanje Vasih grudi budi kod Vas pobudu da
Vi ovo mozete smatrati provokativnim bezobrazlukom,za sta,moram da Vas razuverim,nemate niti jedan razlog,znate,jer ako bi Vase grudi,bilo na prvi ili drugi nacin tako elegantno stajale u mom dlanu,onda bi to bio eklatantan primer mobinga,zar ne !!!!!

Mauridia_42.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back