gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam juče završila "Skadar na Bojani" (4 meseca je trajalo celokupno sređivanje zuba).
Ako si iz BG -a mogu da Ti preporučim najboljeg zubara.
Srećno
samouka (znam kako je)
Dobro vece dobri drugari...
Malopre stigoh od zubara... pre x meseci sam imao nekih problema sa umnjacima koji mi rastu vec... 5-6-7 godina... verovao sam da cu samo da ga pitam za misljenje, pa na snimanje da odem, no on je pogledao i doneo inekciju, pa onako, drugarski reko "da vadimo"...vise kao konstataciju nego pitanje...
Jos jedno kratko pitanje...
U ponedeljak sam taj pusti umnjak izvadio... danas je vec cetvrtak, a i dalje me boli... racunao sam da je samo nagnjeceno meko tkivo oko rane pa da zbog toga bolucka, no rana je vec skoro zarasla, i preko nje su se vec pojavile uske bele prugice za koje sam prvo mislio da su tragovi gnojenja rane, ali negde procitah da je to deo zarastanja... nepce me boli tamo gde je anestezija ubodena i kako smem da predpostavim kost ili rupa u njoj zato sto je taj bol nekako dubok a ne na samoj rani.
elem, pitanje. Zubar mi rece da ako me bude bolelo da pijem brufen, ali, za ovih par dana kako pijem po jedan ujutru i uvece primetio sam da se dejstvo sve vise skracuje... jutros sam oko 8 popio i vec u 6 sam morao ponovo. jel smem na svoju ruku da popijem orvagil koji sam pio kad sam imao neku upalu bas tog umanjaka ili da se drzim brufena?
Racunao sam da ne idem kod njega ponovo jer u ponedeljak idem da vadim sledeci, ali, ovo me vec ozbiljno brine...
Hvala u napred.
Mhhh...
Veselo, kako zvuci, bol nije preterano jak ali ga blizina nekog facialnog zivca i polozaj rane tako duboko u usima cini bezmalo nepodnosljivim...
Jos kad se tome pridoda ova i jos brdo slicnih prica, dobijem zelju da platim totalnu anesteziju i povadim svo to djubre iz glave a usadim celicne...
Jos koliko sutra idem kod lekara da vidim sta mi je ciniti...
Iako sumnjam da pravi neku razliku, samo da napomenem da je ta upala od koje mi je vilica par dana bila ukocena i kad sam, za smirivanje te upale il infekcije pio taj orvazil bila jos jesenas a kad mi je ovaj baja gledao i vadio zub, sva cetiri su bila mirna vec neko vreme... a ovaj izvadjeni je ,bar na oko, zdrav i kako vidim po tragu desni na njemu regularno i ravno iznikao, sa 3 srasla i jednim slobodnim korenom, dug ~18-19mm...
No, hvala jos jednom.
Nisam ih radila, ali sam nezvanično pričala sa maksilofacijalnih hirugrom koji je i zubar.Jel ima neko da je radio implante?
I razlozi za i protiv- implanti i za i protiv- most?
U lokalnoj
Jel si prisustvovao nekad operaciji? Kako ide to busenje kosti? Jel pacijentu deluje ko obicna stomatoloska busilica ili strasnije?