CORBIE
Početnik
- Poruka
- 11
Postavio sam vec pitanje davno, niko nije odgovorio, a posto vidim da se stalno javljaju novi ljudi sa slicnim problemom (strah od zubara), neka neko ko se bavi stomatologijom odgovori da li ima u Srbiji da se SVE, dakle i obicne popravke, rade laserom. Hvala.
Postoji, koliko cujem od svojeg stomatologa. Bio sam posle i na jednom simpozijumu sa svojim stomatologom i nije nista posebno samo sto je sporije. Kontakt mojeg stomatologa možeš naći na http://dentaltourism.rs
PS: inače ti preporučujem svojeg stomatologa jer je mirna, staložena i strpljiva da objasni sve što te zanima i što će se raditi trako da nisi nikad u neizvesnosti a mislim da od toga proizlazi neki strah
Poslednja izmena:

Hm ... jedni od najboljih strucnjaka -hirurga se nalaze u Domu Zdravlja na Novom Beogradu, kod starog Merkatora.. Ne moras da imas osiuranje ni zdravstvenu knjizicu , vec samo uz licnu sacekas red 2-3 ljudi... , snime zub, i uvode unutra na vadjenje...vrlo cesto uz konzilijum, ili razne studente sa prakse... 
Ne znam da li si previdela da je maksilofacijalni hirurg dao preporuku za te ljude. Osim toga, ko ti garantuje da taj "stručnjak" koji ti naplati više od 5.000 ima više od dva meseca iskustva i da je, čak i da ima, stvarno dobar.