Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gordana sve zavisi. Bezmetalna keramika je estetski bolja to je definitivno ali se i sa metal keramickom krunicom mogu postici fenomenalni estetski rezultati. Na dalje metal keramika trpi veci pritisak od bezmetalne keramike na primer. Itd itd itd sta hocu da kazem to je da postoje indikacije kad moze da ide i gde moze da ide bezmetalna keramika. Znaci vas zubar zna zasto vam preporucuje metalokeramicku krunu i ako je mogao da bude alav na pare pa da vam preporuci bezmetalni ali ipak nije.
Volela bi da mi odgovori neko kome je stomatologija-struka.
Imam sina od 16 godina, jako pazi na svoje zube, redovno ih pere... Osim onih prednjih zuba, svi ostali su mu jos mlecni i potpuno zdravi. Da li je to normalno ? U njegovim godinama, ne da nisam imala ni jedan mlecni kutnjak, nego sam vec imala i opravljanih stalnih zuba.
Jaoo mene odvaljuje petica,ne znam kako se zovem,na lekovima sam 24 h a ne smem kod zubara..Imam traume od poslednjeg puta.![]()
Za detalje cete morati da pitate specijalistu ortodoncije. Ako me pitate zasto smatram da je prerano zato sto je niklo suvise malo zuba? Sta ce da ispravljaju sestice i keceve ?
Sirina vilice nema nikakve veze sa krajnicima![]()
..shestice i sedmice su stalne, eventualno nije promenio petice..
..moja cerka ima 14,5 i mlechne petice, josh uvek..
Stalne petice normalno niču oko 10-12 godine. Moguće je da ima urođeni nedostatak tih zuba ili da iz nekog razloga ne mogu da niknu.
Pa uzmi neke lekove za bolove,nemoj se junaciti![]()
Iznenadjujuce, prosla mi je anestezija, zapravo oseca se jos vrlo vrlo malo . I posle onoliko secanja, trzanja i bolova na zubarskoj stolici, ja bez lekova sada osecam samo neprijatan osecaj i kao da me svrbi (tera me jezikom da promandam novi outfit na vilici) , u prevodu ne osecam nikakav bol
![]()
haha...'oce to, a danas junace?![]()