Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan drugar naso novu devojku
vec par dana su u vezi i prica mi
kako je lepa i sve je super osim kad treba
da se poljube kaze ima par pokvarenih zuba
i strasno smrdi iz usta kako da joj fino kaze
da ode kod zubara a da se ona neuvredi ?
Au,gadan slucaj.Nema sanse da moze da joj nekako kaze a da se ne uvrede.Jos se nije rodio takav.
Nek ćuti, kad ostane bez zuba biće bolja za oral!
to bi ona i sama trebala da oseti...mislim taj svoj smrad...
...al ako je tolko aljkava da tome ne pridaje značaj, reko bi joj u lice, što da ne...mislim...ne znam kako drugačije...
To i nije tako strasno, ako joj smrde zubi. Neka ih opere. Meni je uvek neprijatno kad odem kod zubara. Svaki put mi se unosi u lice, a pri tom nosi masku. Nosi i bele patalone, pa se par puta prislonio na mene i osetila sam njegovom polni organ, sto mi je bilo jako, jako neprijatno. Dobra sam sa njegovom zenom, pa ne zelim da ga menjam, ali bih ga promenila, odmah!
To i nije tako strasno, ako joj smrde zubi. Neka ih opere. Meni je uvek neprijatno kad odem kod zubara. Svaki put mi se unosi u lice, a pri tom nosi masku. Nosi i bele patalone, pa se par puta prislonio na mene i osetila sam njegovom polni organ, sto mi je bilo jako, jako neprijatno. Dobra sam sa njegovom zenom, pa ne zelim da ga menjam, ali bih ga promenila, odmah!
Nosi bele pantalone? .. Perverznjak..
Da i stalno se naleze na moju ruku.
Kada sam procitala zubar, odmah sam pomislila na temu koju sam htela da otvorim, kako mi se nabacuje moj zubar, a ne znam sta da radim, a nisam stigla ni da vas pozdravim.
Jel i on!?
C,c,c ti mora da si neka dobra p*i*c*k*a
Jao, ne volim kada neko psuje. Ako mislis pod tim zgodna devojka? Jesam.