ZTE Blade G i svi problemi sa njim :(

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Afroo

Zaslužan član
Poruka
111.627
Cao drugari, znam sigurno da mnogi od vas imaju bar slicne probleme, ali ovakve malo ko ima ili
je malo ko kao ja "pao" na izgled i ono sto pise o telefonu, pa sad ne kukate kao ja svaki cas:dash:

Imam par pitanja ako je neko raspolozen da pomogne, bila bih zahvalna. Najvise naravno oko Viber
aplikacije zbog koje mi cesto dodje da telefon iako je nov bacim u kantu za smece:zblesav:

Kad god sam pokusala da azuriram aplikaciju ne bi li ona koliko toliko bolje radila, izlazi mi obavestenje
da to nije moguce uraditi zbog sistemske greske (479 ili (927) ma sta to znacilo...iz ko zna kog pokusaja
nekako uspem da instaliram, onda malo radi malo ne radi glasovna poruka, mikrofon ne radi nikad i ako
pokusam da se javim kad me neko zove telefon se totalno ugasi.

Instalirala sam ga na lapotpu medjutim danas vise ni tu nece da radi, tako da ta opcija do daljnjeg nije
moguca.

Koga god da zovem telefonom obicno se zale da me cuju kao iz neke daljine, sta raditi kako bi se neke
stvari poboljsale? Imate li bar neku ideju jer bas da ga menjam ne mogu u narednih par godina.

Hvala, svaka pomoc je dobrodosla:hvala:

o tome vecsmo pricali trebalasi da uzmes lumiu ,, cerkica ima lumiu 720 pripejd internet ( ono na dopunu 7 dana za 130 din ) ja 620 postpejd ,, zena 520 postpejd ,, sveto radi glatko ,, viber , skype , whatsapp ,, mozdaje problem koja mreza ,, na kom i top ,, viber skype ,, nema greske kojasi mreza

....proradio danas, nocas sam skinula novu verziju i konacno je proradio i mikrofon valjda su to oni sami u Viber.u sredili...nema veze kako vazno da radi...jedino sad ne radi
na kompu ali sam dobila informaciju da je to do samog Vibera i da ce se to verovatno srediti...

...uzela sam ono sto se tad nudilo, a ja mogla da platim, na rate naravno....preko Telenora 63 mreza...ostale aplikacije rade odlicno jedino mu je to bila mana..

...ajde i ovde na "mojoj" temi da pitam :rumenko:

...sta treba da odradim kad ubacim memorijsku karticu da bi sve radilo kako treba?
...znaci ko ima volje i zivaca da mi to lepo polako objasni, posto meni to tako treba ko djaku prvaku:lol:
...inace je sama memorija telefona prilicno mala, memorijska je 8GB, to ce biti ok, ali ne bih da nesto
pokvarim...
...:hvala:

...ajde i ovde na "mojoj" temi da pitam :rumenko:

...sta treba da odradim kad ubacim memorijsku karticu da bi sve radilo kako treba?
...znaci ko ima volje i zivaca da mi to lepo polako objasni, posto meni to tako treba ko djaku prvaku:lol:
...inace je sama memorija telefona prilicno mala, memorijska je 8GB, to ce biti ok, ali ne bih da nesto
pokvarim...
...:hvala:

Ako ne bude radila odmah nakon što je ubaciš trebaćeš da je formatiraš ,to ti se nalazi u Settings>SD & Phone Storage>Format SD.

...evo mene sa pitanjem opet u vezi memorijske kartice...:mrgreen:

...danas konacno ubacena, i pojma nemam sta se desava...prikaze albume normalno, da bi posle par minuta sve nestalo..ugasim telefon i kad ga
upalim eto svega normalno...posle 10-ak minuta sve nekim cudom nestane...nista mi nije jasno...pa ne mogu svaki cas da gasim telefon, niti to
ima smisla...
...pomaziteeee:dash:

Ovo mi zvuci kao problem sa lezistem , jesi li probala da izvadis (fizicki) karticu i vratis je ponovo , mozda je zaprljan ulaz , prasina neka i slicno .

...nisam, karticu su odpakovali u Telenor poslovnici i postavili oni...ja nisam nista dirala...ajd probacu da izvadim pa stavim ponovo, a hoce li mi to poremetiti ono sto sam vec
prebacila na nju (aplikacije)?

...nisam, karticu su odpakovali u Telenor poslovnici i postavili oni...ja nisam nista dirala...ajd probacu da izvadim pa stavim ponovo, a hoce li mi to poremetiti ono sto sam vec
prebacila na nju (aplikacije)?

Ne, svi podaci uvek ostaju netaknuti na kartici , ugasi telefon , izvadi karticu , duni malo u onaj otvor , pa vrati karticu i upali telefon , pa vidi da li je sve OK . Desava se to cesto i sa SIM karticama, ako imas srece i ako je samo prasina u pitanju onda bi trebalo ovo da resi probem .

Hm ... mozes da probas jos i taj format , mada verujem da su oni sve to vec sredili tamo u poslovnici , iskreno , ili je neki fizicki problem sa karticom ili je problem sa ulazom za memorijsku karticu u telefonu , zaista u ovom trenutku nista ne moze drugo da mi padne na pamet . Mozda ce jos neko imati jos koju ideju u vezi ovog .

...evo me..:)
...nisam stigla od kafenisanja da se javim ranije:rumenko:
...sve je bilo do softfera, moralo je to da se sredi....u poslovnici naravno nemaju pojma ni o cemu sem sto znaju da prodaju telefon...eto...
..uglavnom sad sve radi kako valja...da ne ureknem...

...jos jednom hvala na pomoci i savetima:D

..ej drugari pomazite...pliiiizzz...:(

...ima par dana kako se telefon sam ugasi i upali, iz cista mira, stoji na stolu i samo ga cujem kako se ukljucio....nisam nesto reagovala na to,
sve misleci eto desava se verovatno..da ne dramim oko svega...veceras se ugasio i posle toga vise ne mogu da ga ukljucim...stavila na punjac
nista ne reaguje, samo svetli crvena lamica ali ne uspevam da ga ukljucim....:dash:
..sta moze da bude uzrok tome, niti je padao, niti ga je ko polivao, nista, sem mene ga fakticki niko nije dirao....u ovoj situaciji mi servis bas ne bi
dobro dosao...:sad2:

Pozdrav, molim vas za pomoć, ne znam više što da radim hahah. Moj ZTE mene izluđuje, stalno se ruši sve, nekad mi tipkovnica neće uopće da se pojavi itd. Ali sve to mogu podnijeti samo taj problem s memorijom me izluđuje. Znači, ne mogu ni otvoriti sliku na Whatsapp koja sadrži 10 kb! I deinstaliram neku aplikaciju od 50 mb, i nema koristi, i dalje puna. Ima li neko riješenje za to??

Back