FF problemi

Umri_muski

Legenda
Poruka
68.585
Da li su opasni privremeni addoni?
Drugo odjednom mi FF postao probirljiv i iskljucio mi 3 od 3 addona...plus iako je FF vec objavio discontinued support za moju verziju FF, sad odjednom mi kao trazi da se upgradujem...sto moze biti vrlo cudno i moze biti i neki opste receno virus, da ne ulazim u to kakva obmana moze biti

Jel to samo kod mene ili neko opste tumbanje

Ja imam neki japanski solo pisan web browser, brz kao guja, ali problem sa njim je sto ga na sajtovima ne prepoznaju ni kao ff ni kao chrome i onda nece da puste ima i toga...ali ako ga ne zabranjuju , tj pustaju sta ne prepoznaju , onda je brz kao guja...narocito ona grafika sto je zamena za flash, to je brze 10x nego kod FF i 20x nego kod chroma..

Koristio sam ga a i autor ga koristi jos uvek, dokle god je moglo ali onda su poceli da priznaju samo ili FFili chrome i onda sta ces...

Zadnja verzija FF koja moze da radi na win 7 je FF 115 . 21 . ESR legacy
sve preko toga cak i da moze da radi ,kao sto moze, je blokirano ili addons ili nesto drugo od kljucnih stvari...

Ono st sam video, a ja sam mix tab fan,pa sam ozbiljno uzeo kao zamerku kad je FF sutnuo mix tab, da preostaje palemoon kao jedina ne u trendu verzija koja podrzava dobru bazu FF addona...

FF koriscenje ce da nastavi da pada, to garantujem, em imaju memory leak, a negiraju ga, em imaju druge falinke, i negiraju em imaju totalno nepostojeci session management ,a puca im vrlo cesto taj deo, sto je nebuloza da ozbiljna druzina, a ne firma to zanemaruje..., ne znam kojii im je, ponasaju se kao zanesenjaci kkoji blage veze nemaju..

Back