Dulle_Bagljas
Aktivan član
- Poruka
- 1.910
Eto
lepo objashnjeno
svaka chast 
lepo objashnjeno
svaka chast 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo objashnjeno
svaka chast 
gossca:Nije tacno. Pristrasno pricas. Izvrces i uopstavas i preskaces.
Mrzi me da te razbijam red po red.
gossca:Oni drugi koje mrzi da te citaju, kao i oni koji nisu informisani... ce jednostavno po zvuku odrediti sta im zvuci vise SRPSKI: Beckerek ili Petrovgrad.
ti se sklanjash sa ove teme vec po 3 put i nikada da se sklonish .. Ja sam za Petrovgrad ako vec prichash onda chitaj ostale postove kako ti je bogart rekao .. Ali nema veze za shta sam ja poenta je da TI zvuchish napadno i sektashki i to me jako jako nervira shto ne dajesh ljudima pravo da misle shta zhele nego im ti namecesh shta da misle ...
gossca:Ja sam rekla svoje misljenje, Beckerek mi zvuci madjarski i shlus, kraj.
Nemoj se ti meni nervirati... :-DBogart:Гошћа, како очекујеш да неку озбиљну тему разумеш, када отворено признајеш да нећеш ни да читаш о чему се ради? Како онда можеш уопште да нешто знаш, када унапред говориш да не знаш, и да не желиш да знаш?
Znam sta znaci slus. da ne znam ne bih ni upotrebila tu rec. Da. Koristim puno stranih reci u izgovoru kao isvi ljudi. Ali ovde je rec o SRPSKOM GRADU. I od dve opcije meni vise srpski deluje Petrovgrad. MOJ UKUS. Nema tu rasprave, a narocito ne ozbiljne rasprave, jer su podaci iz istorije malo bajati.pagi:.
1. skoro si dosla u zr, ovde se definitivno nisi rodila
2. nemas pojma o istoriji grada
3. verovatno ti je pravo ime monika ili silvija, pa si u qrzu![]()
???
Odgovor je ne, netacno, na sva 3.
...iskreno, sto se mene tice moze da se zove i srpski beckerek ili veliki srpski beckerek ..."cisto da ime ne bude isuvise madjarsko"...
Sto se mene tice ne moze da se zove ni srpski beckerek, a ni veliki srpski beckerek.
P.S. shlus isuvise zvuci srpski![]()
![]()
![]()
iz vujaklije:шлус (немачки. Schluβ), латиницом: šlus=конац, крај, завршетак.
ch1zra:@ gosca
hmda, zvuci madjarski.. ajde da ih sve pokoljemo
QUOTE]
Ja u mojoj porodici imam Madjare, veoma ih volim.
Da je rec o nekom gradu u Madjarskoj navijala bih za rec koja je njima bliza, a ne za neku rec koja zvuci srpski.
Nema ni traga mrznje prema Madjarima u meni. Cak suprotno. Kazem, ponasala bih se isto da je rec o Madjarskoj.
i ja sam malo ostrije odgovorio na nesto sto ne postoji, zato sto su me prethodni postovi iznervirali, ali mi stvarno smeta to isticanje srpstva. ja realno, mislim izuzetno lose o srbiji i srbima, ali to je naravno samo moje misljenje.bogart:Говоримо о културном наслеђу и осећају припадности, а Срби су Словени и биће Словени, па макар сви изгледали као црнци.
ch1zra:i ja sam malo ostrije odgovorio na nesto sto ne postoji, zato sto su me prethodni postovi iznervirali, ali mi stvarno smeta to isticanje srpstva. ja realno, mislim izuzetno lose o srbiji i srbima, ali to je naravno samo moje misljenje.