Zorana Mihajlović -"To su tehničke stvari i o tome se ne priča"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Bivša ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i ekološki aktivista Udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović
bili su gosti emisije „Uranak“, u kojoj su razgovarali na temu iskopavanja litijuma u Srbiji.

„Bivša ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović nastavlja da se dodvorava i nameće Aleksandru Vučiću. Ponovo se aktivirala i ponovo glorifikuje iskopavanje litijuma u Srbiji.Ovo nije prvi put da se Zorana Mihajlović dodvorava Aleksandru Vučiću. Naime, bivša ministarka je pohvalila predsednikovu šaradu u Podrinju. Ona je tada uspešno iskoristila priliku da se Vučiću šlihta govoreći kako je on "jedini koji je jedini hteo da čuje gde su problemi".“
(NSPM)

Tokom razgovora Zorana Mihajlovic je bila vrlo neprijatna za razliku od Zlatka Kokanovića koji je bio kulturan i odmeren
Na pitanje Kokanovica šta ce drzava da uradi sa onima koji ne žele i nece da prodaju svoja imanje Mihajlovicka je izgovorila rečenicu :
"To su tehničke stvari i o tome se ne priča"

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/563543/zorana-mihajlovic-vucic-dodvoravanje.html

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/zorana-mihajlovic-zlatko-kokanovic-rio-tinto/

Šta znaci ova njena izjava..Da su tehničke stvari ekipa ala Sava Mala ili nešto drugo ?

Poslednja izmena od moderatora:
kog boli krac šta neka balvanka govori i želi
šta? pobiće nas sve ? hoće li dulesrbenda , obilić, bole i ostali sendvičari u rat protiv milion ljudi?
ova se nakrala para i sklonila decu u inostranstvo pa može da laje al sendvičari nemaju toliko para i ako bi bilo ili mi ili oni ne znam kako bi i gde pobegli posle kad ih navatamo.. mali će biti zatvori.. al imamo stadione za njih

šta? pobiće nas sve ? hoće li dulesrbenda , obilić, bole i ostali sendvičari u rat protiv milion ljudi?
ova se nakrala para i sklonila decu u inostranstvo pa može da laje al sendvičari nemaju toliko para i ako bi bilo ili mi ili oni ne znam kako bi i gde pobegli posle kad ih navatamo.. mali će biti zatvori.. al imamo stadione za njih
to me podseti na jedan razgovor sa jednim mojim komsijom kada smo pricali o tome kako niko ne moze protiv naroda kad se skupi, a on kaze pa ima tu navijaci, batinasi ....a ja mu kazem a sta mogu oni kad navali milion ljudi ima da ih satru sa zemljom da ne postoje vise!

Tokom razgovora Zorana Mihajlovic je bila vrlo neprijatna za razliku od Zlatka Kokanovića koji je bio kulturan i odmeren
Na pitanje Kokanovica šta ce drzava da uradi sa onima koji ne žele i nece da prodaju svoja imanje Mihajlovicka je izgovorila rečenicu :

Šta znaci ova njena izjava..Da su tehničke stvari ekipa ala Sava Mala ili nešto drugo ?

Biće oteto po zakonu o eksproprijaciji. Samo se proglasi javnim interesom i otimanje bude legalno.

Мој Попе нема од тога ништа пријатељу.
Комунисти су вршили стравичне злочине од 1944. Незванично су слетели са власти 1991, да ли је процесуиран један једини комуниста одговоран за смрт десетина хиљада недужних и невиних Срба, отете имовине, уништених породица, цркава.....НИКАДА НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ.
Када је званично пао комунизам 2000-те да ли је неко одговарао од комуниста за њихове злочине против Срба или Слобини људи за злочине против Срба преко Дрине, за сав лоповлук, криминал, убиства, отимања за време његове владавине ... НИКАДА НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ.
Дошли су ови на власт 2012, да ли је један једини из ДОС-а одговарао за оно што су урадили са фабрикама, привредом.....или било ко од претходнх власти (комунисти и Слобини људи) ...НИКАДА НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ.

Више неће Попе имати ко ни да им суди. Само ће неко да угаси светло.

Одавно пледирам да се уместо такозваног "Националног стадиона" изгради "Национални затвор" по угледу на онај у Салвадору и ту би било право место за Зорану и хиљаде других, свих "боја". Кривичне пријаве одавно постоје, али нема ко да их процесуира. Надао сам се да ће Црна Гора да процесуира Мила, али док се то не деси ни овде неће бити другачије. Неко мора да прекине парадигму "врана врани очи не вади" или ће стварно остати само неко да "угаси светло", како написа колега.

Највише литијума у Јевропи има у Француској.
А они га копају у Србији,
Да ли неко зна ЗАШТО ?
Неће људи еколошку катастрофу која пали ватре, која ће државни профит од литијума са каматама да враћа у буџет здравства...

Знају људи на паметнији начин да се обогате, тј. Мање осиромаше преведено на Србски...

Bivša ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i ekološki aktivista Udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović
bili su gosti emisije „Uranak“, u kojoj su razgovarali na temu iskopavanja litijuma u Srbiji.

„Bivša ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović nastavlja da se dodvorava i nameće Aleksandru Vučiću. Ponovo se aktivirala i ponovo glorifikuje iskopavanje litijuma u Srbiji.Ovo nije prvi put da se Zorana Mihajlović dodvorava Aleksandru Vučiću. Naime, bivša ministarka je pohvalila predsednikovu šaradu u Podrinju. Ona je tada uspešno iskoristila priliku da se Vučiću šlihta govoreći kako je on "jedini koji je jedini hteo da čuje gde su problemi".“
(NSPM)

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/563543/zorana-mihajlovic-vucic-dodvoravanje.html

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/zorana-mihajlovic-zlatko-kokanovic-rio-tinto/

Jok, ona podržava crne trojke draže mihajlovića....

Back