Зоран Кесић

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.946
Још један 'доајен' у ругању

какав је ефекат постигла ова војска критизера ..Никакак ... НИКАКАВ

Тренбао би Зоране да снимиш једну емисију о самом себи

О томе како си ИСТА копија .. ФРАНШИЗА многобројних Оливера

Накотили сте се као ковиди и једини циљ вам је да нам докажете како смо неспособне и неспособни

Имате своје мало хепи место а материјал сам пристиже

као да ми незнамо и не видимо и не чујемо

ЈЕДИНИ што је добро у 'твојој' емисији НИСИ ТИ

Већ оне и они из блока 'соба је мој карантин'

Која разлика између свих тих у време ковида које и који су у свом принудном затвору налазили мало места

да одбране људскост у себи

Нечовек си и антихуманиста и ниси 'на другој страни барикаде'' .. веђ део једне армије бараба

Kad se pokrenu ovakve teme, zasto li mi uvek na pamet pada da su zapravo autobiografske.. :mrgreen:
Imate dva coveka dosad nabrojana... Brojem: 2. :cool: S druge strane, tu vam je citava armija novinarcica, botova i supljih piskarala.. Neodmereno, reklo bi se...;)
Zanimljivo, i Kesic i Ivanovic u horoskopu su Vage. :P Ko u te stvari veruje, imao bi dakle pred sobom nacrtanu liniju opste Mere i Balansa (drustvenih) stvari...
Hocete li tu liniju shvatati kao ljudski i civilizaciji potreban put kojim se moze dostojno i slobodno hodati, ili je tek onako previdjati i praviti se lud na napore dovodjenja stvari u red i balans, ili pak samo je prenebregnuti i preskociti - to sve zavisi iskljucivo i samo do vas... ;) Naravno, pod uslovom da ste tako nesto ucinili sa svojstvenom svescu - i to je ono sto je ujedino i najbitinije. :cool:

Кесић је велемајстор свога заната.
Са огромном вештином доноси текст који му опет неко врло талентован пише.

Уживам у 80% свега што уради.

Ивановић ме никада, али баш никада није насмејао.
Понекад су му шале добре, али се моје усне не развлаче у осмех.

Ј ебем ти таквог комичара.

Још један 'доајен' у ругању

какав је ефекат постигла ова војска критизера ..Никакак ... НИКАКАВ

Тренбао би Зоране да снимиш једну емисију о самом себи

О томе како си ИСТА копија .. ФРАНШИЗА многобројних Оливера

Накотили сте се као ковиди и једини циљ вам је да нам докажете како смо неспособне и неспособни

Имате своје мало хепи место а материјал сам пристиже

као да ми незнамо и не видимо и не чујемо

ЈЕДИНИ што је добро у 'твојој' емисији НИСИ ТИ

Већ оне и они из блока 'соба је мој карантин'

Која разлика између свих тих у време ковида које и који су у свом принудном затвору налазили мало места

да одбране људскост у себи

Нечовек си и антихуманиста и ниси 'на другој страни барикаде'' .. веђ део једне армије бараба

Kome se obraćaš? Zoranu Kesiću na internet forumu krstarice?

Probaj sa desetak tema možda te i čuje.

Svašta sa vama, pa jel se za ovo dobija sendvič u SNSu?

Što bi se reklo, majke ti idi nađi neki posao, nemoj da se blamiraš. Imaš toliko godina u dupetu.

Kome se obraćaš? Zoranu Kesiću na internet forumu krstarice?

Probaj sa desetak tema možda te i čuje.

Svašta sa vama, pa jel se za ovo dobija sendvič u SNSu?

Što bi se reklo, majke ti idi nađi neki posao, nemoj da se blamiraš. Imaš toliko godina u dupetu.
Zato je Kesić zabranjen. Televizija na kojoj se Kesić emituje je isto skoro pa zabranjena.

Za naš narod na nacionalnim frekvencijama uvek što više parova i što više farmi. Mi vrednujemo kulturu i duhovni razvoj.

Чилл оут

Сврха ових постова није омаловажавање нити вређање било кога, већ искључиво хумор и забава.

А ви видите да ли вам је смешно!

Dok je Vučića - Kesić i Co. će imati sebi za leba.

Nego, prapočeci su bili Palavestra i montaže Dnevnika2 u Slobino vreme. Gebelsovskom metodom je seckao i lepio audio materijal.

Imao je par legendarnih montaža, nije da nije, a ostale su smešne samo dok traje sećanje na sadržaj karikiranog Dnevnika2.

Ipak, vanvremenske montaže glase:

Militin Mrkonjić (blagopočivši) - "trenutna faza je raščišćavanje atlantskog okeana i odnośenje šuta u indijski okean a zatim sledi raščišćavanje indijskog okeana i odnošenje šuta u atlantski okean"

Nebojša Pavković, general u penziji: "ja sam za ovu vojnu vežbu dobio prostor od 100m², što znači da je prostor odličan, a ja evo odlično"

I tamo neki iščašeni crveni profesor koji na svako pitanje odgovara sa: "ja mislim u sferi i slično"

Back