Зоран Кесић

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.260
Још један 'доајен' у ругању

какав је ефекат постигла ова војска критизера ..Никакак ... НИКАКАВ

Тренбао би Зоране да снимиш једну емисију о самом себи

О томе како си ИСТА копија .. ФРАНШИЗА многобројних Оливера

Накотили сте се као ковиди и једини циљ вам је да нам докажете како смо неспособне и неспособни

Имате своје мало хепи место а материјал сам пристиже

као да ми незнамо и не видимо и не чујемо

ЈЕДИНИ што је добро у 'твојој' емисији НИСИ ТИ

Већ оне и они из блока 'соба је мој карантин'

Која разлика између свих тих у време ковида које и који су у свом принудном затвору налазили мало места

да одбране људскост у себи

Нечовек си и антихуманиста и ниси 'на другој страни барикаде'' .. веђ део једне армије бараба

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
17.604
Kad se pokrenu ovakve teme, zasto li mi uvek na pamet pada da su zapravo autobiografske.. :mrgreen:
Imate dva coveka dosad nabrojana... Brojem: 2. :cool: S druge strane, tu vam je citava armija novinarcica, botova i supljih piskarala.. Neodmereno, reklo bi se...;)
Zanimljivo, i Kesic i Ivanovic u horoskopu su Vage. :P Ko u te stvari veruje, imao bi dakle pred sobom nacrtanu liniju opste Mere i Balansa (drustvenih) stvari...
Hocete li tu liniju shvatati kao ljudski i civilizaciji potreban put kojim se moze dostojno i slobodno hodati, ili je tek onako previdjati i praviti se lud na napore dovodjenja stvari u red i balans, ili pak samo je prenebregnuti i preskociti - to sve zavisi iskljucivo i samo do vas... ;) Naravno, pod uslovom da ste tako nesto ucinili sa svojstvenom svescu - i to je ono sto je ujedino i najbitinije. :cool:

Обилић

Poznat
Poruka
9.627
Кесић је велемајстор свога заната.
Са огромном вештином доноси текст који му опет неко врло талентован пише.

Уживам у 80% свега што уради.

Ивановић ме никада, али баш никада није насмејао.
Понекад су му шале добре, али се моје усне не развлаче у осмех.

Ј ебем ти таквог комичара.

Omni

Ističe se
Poruka
2.477
Још један 'доајен' у ругању

какав је ефекат постигла ова војска критизера ..Никакак ... НИКАКАВ

Тренбао би Зоране да снимиш једну емисију о самом себи

О томе како си ИСТА копија .. ФРАНШИЗА многобројних Оливера

Накотили сте се као ковиди и једини циљ вам је да нам докажете како смо неспособне и неспособни

Имате своје мало хепи место а материјал сам пристиже

као да ми незнамо и не видимо и не чујемо

ЈЕДИНИ што је добро у 'твојој' емисији НИСИ ТИ

Већ оне и они из блока 'соба је мој карантин'

Која разлика између свих тих у време ковида које и који су у свом принудном затвору налазили мало места

да одбране људскост у себи

Нечовек си и антихуманиста и ниси 'на другој страни барикаде'' .. веђ део једне армије бараба

Kome se obraćaš? Zoranu Kesiću na internet forumu krstarice?

Probaj sa desetak tema možda te i čuje.

Svašta sa vama, pa jel se za ovo dobija sendvič u SNSu?

Što bi se reklo, majke ti idi nađi neki posao, nemoj da se blamiraš. Imaš toliko godina u dupetu.

Omni

Ističe se
Poruka
2.477
Meni je Ivanović smešan i te njegove emisije sa ekipom a Kesić mi je žešći smarač, godinama ne mogu da ga gledam...

Zato je Kesić zabranjen. Televizija na kojoj se Kesić emituje je isto skoro pa zabranjena.

Za naš narod na nacionalnim frekvencijama uvek što više parova i što više farmi. Mi vrednujemo kulturu i duhovni razvoj.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.260
Kome se obraćaš? Zoranu Kesiću na internet forumu krstarice?

Probaj sa desetak tema možda te i čuje.

Svašta sa vama, pa jel se za ovo dobija sendvič u SNSu?

Što bi se reklo, majke ti idi nađi neki posao, nemoj da se blamiraš. Imaš toliko godina u dupetu.
Zato je Kesić zabranjen. Televizija na kojoj se Kesić emituje je isto skoro pa zabranjena.

Za naš narod na nacionalnim frekvencijama uvek što više parova i što više farmi. Mi vrednujemo kulturu i duhovni razvoj.

Чилл оут

Сврха ових постова није омаловажавање нити вређање било кога, већ искључиво хумор и забава.

А ви видите да ли вам је смешно!