Zoran Djindjic o Kosovu

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
То је оно што вам кажем, позиција ЛДП-а је да је Косово "изгубљено" али да се мора помирити с тим.

За разлику од позиције радикала: да је Косово губитак с којим се никад не смемо помирити;
и за разлику од моје позиције: да одвајање Косова није губитак, према томе нема се с чим мирити.

Значи, једино ЛДП је овде спреман да прихвати нешто што је губитак. Јадно од њих.

Не знам што они глупи Шпанци нису свесни да ништа не губе ако пусте Баскију ??? А и Канађани Квебек, и сви остали ... Сви имају неке своје сепаратисте које лепо, треба да пусте да остваре свој наум. И једног дана и ја ћу имати столицу у УН као представник краљевине "Стан од 56квм".

BG5:
Ceda je izjavio da je Srbija izgubila Kosovo 1999.godine sto znaci da nije bilo sanse jos od 1999.godine.Da te podsetim Djindjic se borio protiv nezavisnosti Kosova 2003 godine

Da Djindjic, a sta je sad?
On je mozda i mogao da uradi nesto, obzirom na kredibilitet koji je imao u svetu. Koliko smo izgubili, posle 12 marta, koliko nam se ugled srozao...
E sad shto ovde prolazi pricha "nikada necemo prezaliti Kosovo" to je vec stara pesma i radikalaska demagogija
A kome nije zao?

Alergichna,ne lupaj molim te.
Ti stvarno mislish da ima ikakve veze status sa time ko je glavni u Beogradu?:lol:
Kao da je ostao Djindjic bilo bi drugacije...ma vazi...
To su gluposti.Zapad ima apsolutnu vlast na Kosovu od 1999.i shta god da mi ovde radili nishta nije niti ce,niti bi promenilo ono shto su zacrtali.

Enfroz2891.:
Alergichna,ne lupaj molim te.
Ti stvarno mislish da ima ikakve veze status sa time ko je glavni u Beogradu?:lol:
Kao da je ostao Djindjic bilo bi drugacije...ma vazi...
To su gluposti.Zapad ima apsolutnu vlast na Kosovu od 1999.i shta god da mi ovde radili nishta nije niti ce,niti bi promenilo ono shto su zacrtali.

A ti slobodno lupaj i dalje
Znaci da je Cheda u pravu kad kaze da je Kosovo izgubljeno?
Pa zashto i drugi to ne priznaju ili koriste priliku da se malo udvaraju birachima

:lol:
Pa naravno da je Kosovo izgubljeno jer mi nemamo chime da ga vratimo.Ali kakva korist od priznavanja nechega shto je silom nametnuto?To bi samo znachilo da se sa silom nametnutim reshenjem slazemo.
Ali izgubljeno je TRENUTNO.Jedini nachin na koji TRENUTNO postaje ZAUVEK je ako i mi priznamo jer tada gubimo svako pravo da u nekim blizim ili daljim buducim okolnostima polazemo na njega pravo zbog nepravdi koje su radili i Albanci.Istorija se ne zavrshava onog dana kada zapad naslino otcepi Kosovo.Stvar je u stavu unutar Srbije spram Kosova.Dokle god mi ovde sa pravom smatramo to nashom teritorijom dotle ne prelazimo preko tudjeg zlochina.

Back