Зоран Ђинђић и НАТО пакт

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Молим да пажљиво погледате овај снимак.

А онда обратите пажњу на тренутке када Војислав Шешељ Ђинђића пита да ли је Клинтон ратни злочинац, као и остале вође НАТО пакта. И погледајте Ђинђићево понашање и говор тела.
Мислим да ће вам све бити јасно. ;)

Zamisli (pazi sad ovo brate).........PREDSEDNIKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE.......zemlje koja je razorena u velikoj meri NATO bombardovanjem, sa nekoliko HILJADA ubijenih gradjana, vojnika i policajaca. Koja je zatrovana osiromasenim uranijumom od koga je umrlo i od koga ce umreti na desetine hiljada ljudi........zamisli da predsednik vlade te drzave NECE da kaze da su agresori na njegovu zemlju zlocinci! Plus to sto je pozivao na bombardovanje svoje zemlje iz inostranstva! Mada mi se ovde najvise gadi, ne ON nego sav onaj narod koji je glasao za DOS 24. Septembra 2000. god. Dobro je Srbija prosla sta je zasluzila od Boga!

Молим да пажљиво погледате овај снимак.

А онда обратите пажњу на тренутке када Војислав Шешељ Ђинђића пита да ли је Клинтон ратни злочинац, као и остале вође НАТО пакта. И погледајте Ђинђићево понашање и говор тела.
Мислим да ће вам све бити јасно. ;)

Браво, Крста! Где си нашао овај снимак..... ја га раније нисам видео -. ШЕШЕЉ ЈЕ СЈАЈАН!!! :ok:

"Да ли је Бил Клинтон ратни злочинац?"

"То треба суд да утврди..."

"Реците ми са чисто људског становишта."

"То не може да се утврди са чисто људског становишта..."

:evil:

Та његова реченица је увреда за Србе који су страдали у НАТО-агресији.

Šešelj - primitivna prostačina i neznalica, bio i ostao. On, koji je zaslužan za sve ratove koji su se dogodili u Srbiji ima moralno pravo da proziva Đinđića za bilo šta? Pa taj Šešelj je više Srba oterao u grob nego 10 NATO agresija, mućnite malo glavom. On je vodio decu da ginu za granice velike Srbije a ne Đinđić. I sram da vas bude što pljujete mrtvog čoveka.

- - - - - - - - - -

I ovaj raspali alkos Duci mi je neki faktor da njega neko citira....strašno.

A tek ti i ja sto smo faktori u tri pm pa da nas neko slusa! Vidi kako pljujes sve te sa kojima ne delis misljenje i nazivas ih svakako a smeta ti kad mi pljujemo one sa kojima mi ne delimo misljenje. Aj stavi malo prst na celo mada sumnjam da to moze bilo sta da promeni. Nije dovoljno imati samo celo!

I posto Seselj nije faktor, nije faktor ni Duci Simonovic niti na hiljade koji misle kao oni koji je onda faktor Zoran Djindjic! Zar ti mislis da je po onoj - o pokojniku sve najlepse - dovoljno da imamo lepo misljenje o njemu?

И чини га саучесником у ратним злочинима.
kvislingeb3.jpg

A tek ti i ja sto smo faktori u tri pm pa da nas neko slusa! Vidi kako pljujes sve te sa kojima ne delis misljenje i nazivas ih svakako a smeta ti kad mi pljujemo one sa kojima mi ne delimo misljenje. Aj stavi malo prst na celo mada sumnjam da to moze bilo sta da promeni. Nije dovoljno imati samo celo!

I posto Seselj nije faktor, nije faktor ni Duci Simonovic niti na hiljade koji misle kao oni koji je onda faktor Zoran Djindjic! Zar ti mislis da je po onoj - o pokojniku sve najlepse - dovoljno da imamo lepo misljenje o njemu?

Pa o Šešelju sam uvek imao najgore moguće mišljenje, i za razliku od mnogih, sećam se njegovog celog istorijata i preokreta, i ne oslanjam se na 3 youtube snimka.
Drugo, on je živ, zdrav i debeo, tako da ne vidim razlog da ga ne opletemo :D
Treće, preslušaj nekoliko sati Ducija (kao što sam ja uradio) i ako kažeš da se slažeš da ukidanjem sporta kao profesije i ostalim njegovim zaključcima, onda imaš potpuno pravo da kažeš da podržavaš njega kao značajan faktor.

I na kraju, ponavljam. Ne znam šta je cilj pljuvanja po mrtvom premijeru koji već 10 godina nije živ i čiju politiku njegovi naslednici ne sprovode... Dao je život za narod koji nije umeo da ceni njegovu vrednost...

"Да ли је Бил Клинтон ратни злочинац?"

"То треба суд да утврди..."

"Реците ми са чисто људског становишта."

"То не може да се утврди са чисто људског становишта..."

:evil:
Ђинђић је пример како се Макијавели погрешно схвата.

Back