Zoran Đajić uputio Vučiću jezive pretnje: Čeka te smrt kad se vratimo iz Strazbura

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.962

Zoran Đajić uputio Vučiću jezive pretnje: Čeka te smrt kad se vratimo iz Strazbura​

Inženjer Zoran Đajić uputio je opasne pretnje predsedniku Srbiju i pozvao na smrtnu kaznu za Vučića, piše Kurir.

Inženjer Zoran Đajić izneo je na svom nalogu na društvenoj mreži "X" jezive pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je bukvalno predsedniku države zapretio ubistvom, piše Kurir.

"Mi u Beč sutra idemo, studente da čekamo, za Strazbur da ih pratimo, Srbiju da spasimo! Potom Vučića da hapsimo! Pumpamo do Beča!!!! Vučiću, posle Strazbura ako nas sačekaš, računaj na robiju doživotnu kao poklon, ako se narod Srbije na Zboru izjasni... Verujem više u smrtnu", napisao je Đajić.

Vučić osuđen na smrt

Printskrin

Đajić je posredstvom interneta u više navrata zauzimao izrazito negativan stav prema predstavnicima aktuelnih državnih vlasti, posebno prema predsedniku Aleksandru Vučiću, pozivajući na "revoluciju" i javno pokazujući spremnost da bude "novo lice politike", ali ovo je prevršilo sve mere.

https://www.b92.net/info/politika/1...ceka-te-smrt-kad-se-vratimo-iz-strazbura/vest

Stvari su otisle predaleko. Gledao sam Djajica na gostovanjima povodom pada nadstresnice.

Poslednja izmena od moderatora:
Taj Đajić je neki klovn...attention freak...bio mi je sumnjiv još kad je imao one izjave o tome kako su rupe na nadstrešnici popunjavane vrećama od cementa....ne bih ja uzimao za ozbiljno njegove izjave...pogotovu ih ne bi stavljao studentima u usta...verovatno ga zbog ovoga čeka malo propitivanja u nekoj policijskoj stanici...ko mu kriv kad lupeta u pokušaju da ispadne heroj...kaže zbor da odredi smrtnu kaznu...preke sudove bi lik da uvodi...

Vučić osuđen na smrt​

Blokaderi su uveli preke sudove, čime predsednika Srbije Aleksandara Vučića osuđuju na smrt.

Izvor: Mediji
Vučić osuđen na smrt

To potvrđuje izjava Zorana Gajića koji je izneo monstruozne tvrdnje.

Inženjer geologije i zvezda Šolakovih medija pretnje je izneo na svom X profilu.

Đajić, koji je inače do marta 2023. godine radio na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice u Novom Sadu, prekjuče je objavio krajnje jezivu poruku u kojoj pominje predsednika Srbije.

Na fotografiji možete videti šta je napisao:

Vučić osuđen na smrt

Printskrin

Đajić je posredstvom interneta u više navrata zauzimao izrazito negativan stav prema predstavnicima aktuelnih državnih vlasti, posebno prema predsedniku Aleksandru Vučiću, pozivajući na "revoluciju" i javno pokazujući spremnost da bude "novo lice politike", ali ovo je prevršilo sve mere.

https://www.b92.net/info/politika/119255/vucic-osudjen-na-smrt/vest

Stvari su otisle predaleko. Gledao sam Djajica na gostovanjima povodom pada nadstresnice.
imas jos uvek struje dole?

il na akumulator?

to se zove agent provokator..kao ona Mila Pajić po temi otcepljenja Vojvoidine..... on neće da vidi zatvor ali oni koji ga lajkuju i slože se s njim imaće poseban tretman...
Djajić je beše bio na nekom ispitivanju. Ko god udje u policiju/tužilaštvo i tamo provede nekoliko sati vezano za politiku obično ne izadje kao isti čovek. Postoji čitav niz primera: Nogo, Damnjan, Žunić, Knez Srki. Sve neki likovi koji odvaljuju nešto ekstremno i opet završe u stanici a bombastični naslovi se redjaju i projektuju na sve.

Jesu, kad je to zlikovačko pašče zaselo na vlast.

15. marta je sve spremio da bude krv. Njega šta god da stigne u životu, nije predaleko jer je zaslužio je gore. Onih 16 ispod nadstrešnice nisu zaslužili tu sudbinu.

Djajić je beše bio na nekom ispitivanju. Ko god udje u policiju/tužilaštvo i tamo provede nekoliko sati vezano za politiku obično ne izadje kao isti čovek. Postoji čitav niz primera: Nogo, Damnjan, Žunić, Knez Srki. Sve neki likovi koji odvaljuju nešto ekstremno i opet završe u stanici a bombastični naslovi se redjaju i projektuju na sve.
Ljudi imaju potrebe za publicitetom.

Back