Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.465
Ako te zanima idi ličnoZnači juče su Đilasa preterujući optužili za otklon od studenata, danas mu pripisuju da naređuje šetnju do Prokopa.
Dakle, ne žele da se vidi urušavanje Prokopa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako te zanima idi ličnoZnači juče su Đilasa preterujući optužili za otklon od studenata, danas mu pripisuju da naređuje šetnju do Prokopa.
Dakle, ne žele da se vidi urušavanje Prokopa.
Ne, lepi moj. Što masovnije i uz što veću galamu. Baš onako kako je av radio kad je otvarao.Ako te zanima idi lično
Cek cek sta je to?ja samo bingo igram a i to namestaljka cim elektronsko.kakva kombinatorika?I da ti kažem ovo - mene u kladži ne zanima 500, 1000, 2000
Jednom ću utrefiti (a dva puta sam omanuo vreme izvlačenja poranim za jedno kolo) 3000 na 5/9 i zdravo ćaci.
Ako me usere 6/9 na 5.000 onda ću vas iznapušavam sve na Krstarici kao i šefa u firmi.
To 6/9 izadje 6 puta dnevno treba snajperskim okom pratiti.
Pričamo o ozbiljnim ciframa na Grčkom Kinu
Metli me medju Top 50 za kombinatoriku na nivou Srbije dali neku nagradnu crkavicu(jel sam pričao da su me u vojske vrbovali za kombinatoriku tj šifrera ja odbio bili baš dosadni)
Neki put mi kasne sitni dobici, prate jbg to im poso
To ti je ona zgradurina u Takovskoj
I zauvek da ugasim nalog.
Više me videti neće
Pa povedi sve preostale iz stranke pa idite unutra zajedno.Ne, lepi moj. Što masovnije i uz što veću galamu. Baš onako kako je av radio kad je otvarao.
Prekini da igras loto gluposti.I da ti kažem ovo - mene u kladži ne zanima 500, 1000, 2000
Jednom ću utrefiti (a dva puta sam omanuo vreme izvlačenja poranim za jedno kolo) 3000 na 5/9 i zdravo ćaci.
Ako me usere 6/9 na 5.000 onda ću vas iznapušavam sve na Krstarici kao i šefa u firmi.
To 6/9 izadje 6 puta dnevno treba snajperskim okom pratiti.
Pričamo o ozbiljnim ciframa na Grčkom Kinu
Metli me medju Top 50 za kombinatoriku na nivou Srbije dali neku nagradnu crkavicu(jel sam pričao da su me u vojske vrbovali za kombinatoriku tj šifrera ja odbio bili baš dosadni)
Neki put mi kasne sitni dobici, prate jbg to im poso
To ti je ona zgradurina u Takovskoj
I zauvek da ugasim nalog.
Više me videti neće
Grčki Kino uopšte nije klasična tombola.E to vec ne igram ja samo klasika tombola![]()
a da ne treba da ih ostave vukovima pošto su ovce počele da misle kako kaže N1?Pa tako je logicno da svo vreme pastir i pas rade zajedno protiv ovaca.
Oskar se nada da će mu se Prokop uruši noću kada nema putnika.Prokop je jako opasan. Nikad se ne zna kad će se aktivirati to klizište i zatrpati dole ljude.
Jesu li jači argumenti kad se pritisne Caps Lock?OVAJ RAT SE NE VODI ORUŽIJEM.
ALI JE RAT.
OVAJ RAT JE HIBRIDNI
SPADA U TOTALNE RATOVE SEM ŠTO SE NE KORISTE TIPIČNA RATNA SREDSTVA
INFORMATIVNI, INTERNET RAT
PSIHOLOŠKI RAT
RAT HLADNIM ORUŽIJIMA
RAT UCENAMA
RAT PRETNJAMA
RAT ULTIMATUMIMA.
RAT STRAHOVIMA.
STUDENTSKI RAT
RAT GAŽENJIMA
ALI JE RAT
dobro da su se blokaderi i setili te nadstresnice..........bar onako, uzput.Lažni opozicionar Dragan Đilas preko svog poverenika Stevana Filipovića, reditelja koji nažalost ima uticaja na studente na FDU gde je profesor, pokušava da pobunu vrati u okvir šetnji od tačke A do tačke B kao što su bile subotnje šetnje "1 od 5 miliona" šta je imalo smisla u ono vreme, ali već su protesti "Srbija protiv nasilja" pokazali da su šetnje prevaziđene, a sada bi bile smešne. Ako bi Dragan Đilas uspeo da preko svojih ljudi na FDU i medija koje kontroliše i koji će ovo da reklamiraju kao "pravu stvar" pobunu vrati u okvir šetnji po Beogradu, Oskar bi mogao da odahne. Nadajmo se da je pobuna dovoljno odmakla i da je narodni gnev toliko narastao da lažnom opozicionaru ovaj plan neće da upali.
„Vratimo se razlozima naše pobune“: U petak šetnja od Stare železničke do Prokopa povodom devet meseci od pada novosadske nadstrešnice
Studenti u blokadi Fakulteta dramskih umetnosti i Arhitektonskog fakulteta pozivaju građane na komemorativnu šetnju u Beogradu prvog avgusta od Stare železničke stanice u Beogradu do Železničke stanice Beograd-Centar “Prokop”. Skup se organizuje devet meseci pošto se prvog novembra u Novom Sadu obrušila nadstrešnica nedavno renovirane Železničke stanice i usmrtila 16 ljudi. Od tada širom Srbije traje pobuna studenata i građana zbog izbegavanja vlasti da preuzme odgovornost za tragediju.
https://nova.rs/vesti/drustvo/vrati...devet-meseci-od-pada-novosadske-nadstresnice/
Pastir i pas nemaju nikakve sanse protiv copora vukova,nekada su vukovi bili ovde sada dolaze sa zapada i istoka,ali to nam nije valjalo i borili smo se protiv toga.a da ne treba da ih ostave vukovima pošto su ovce počele da misle kako kaže N1?
jači su kad se boldujeJesu li jači argumenti kad se pritisne Caps Lock?
pričaš srpskim jezikom. Dokaz da su današnji hrvati katolički srbiVučić namjerava u devetom mjesecu organizirat vojnu paradu. Dovezu svu vojnu tehniku, a građani odluče da iskoriste svoje građansko pravo i da šetaju taj dan trasom kojem se treba kretat parada. Haha
pričaš srpskim jezikom. Dokaz da su današnji hrvati katolički srbi
Novi sport - pomocija SNS-a kroz tipografiju.jači su kad se bolduje
Očigledno nisi nikada imao prilike da čuješ (i osetiš) tutnjavu i vibracije koje proizvode tenkovi, izgubi se svaka volja.Vučić namjerava u devetom mjesecu organizirat vojnu paradu. Dovezu svu vojnu tehniku, a građani odluče da iskoriste svoje građansko pravo i da šetaju taj dan trasom kojem se treba kretat parada. Haha
I za to ima lekaOčigledno nisi nikada imao prilike da čuješ (i osetiš) tutnjavu i vibracije koje proizvode tenkovi, izgubi se svaka volja.