Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.870
Kako sam rekao m ,mosad se pojavioПа ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО!!!?!!!!
![]()
![]()
![]()

Aj ovo ono izvedite onu akciju i capite je i pošaljite malo irancima sra ste je kod nas uvalili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sam rekao m ,mosad se pojavioПа ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО!!!?!!!!
![]()
![]()
![]()
I mi nekog da trpamo.Partizan trpa Ukrajinu 3:0 za "Ubij Srbina"
UEFA izrekla najblažu kaznu u istoriji "uslovno 2 godine sa 500 mesta manje"
E Djavo im se na pos'o popišoDobro je poznato da ovde ima danguba iz BIA-e i NATO/CRO službi koje piskaraju i još se prave važni.
Lažni opozicionar Dragan Đilas preko svog poverenika Stevana Filipovića, reditelja koji nažalost ima uticaja na studente na FDU gde je profesor, pokušava da pobunu vrati u okvir šetnji od tačke A do tačke B kao što su bile subotnje šetnje "1 od 5 miliona" šta je imalo smisla u ono vreme, ali već su protesti "Srbija protiv nasilja" pokazali da su šetnje prevaziđene, a sada bi bile smešne. Ako bi Dragan Đilas uspeo da preko svojih ljudi na FDU i medija koje kontroliše i koji će ovo da reklamiraju kao "pravu stvar" pobunu vrati u okvir šetnji po Beogradu, Oskar bi mogao da odahne. Nadajmo se da je pobuna dovoljno odmakla i da je narodni gnev toliko narastao da lažnom opozicionaru ovaj plan neće da upali.
„Vratimo se razlozima naše pobune“: U petak šetnja od Stare železničke do Prokopa povodom devet meseci od pada novosadske nadstrešnice
Studenti u blokadi Fakulteta dramskih umetnosti i Arhitektonskog fakulteta pozivaju građane na komemorativnu šetnju u Beogradu prvog avgusta od Stare železničke stanice u Beogradu do Železničke stanice Beograd-Centar “Prokop”. Skup se organizuje devet meseci pošto se prvog novembra u Novom Sadu obrušila nadstrešnica nedavno renovirane Železničke stanice i usmrtila 16 ljudi. Od tada širom Srbije traje pobuna studenata i građana zbog izbegavanja vlasti da preuzme odgovornost za tragediju.
https://nova.rs/vesti/drustvo/vrati...devet-meseci-od-pada-novosadske-nadstresnice/
Mora siroma, sitna deca krupna žena...Dobro bre, Stojke, pa ne treba ti moderacija ili BIA da ti kaže da je ovo Komšija.
Kuku i antifa klosarcine su nam za vratom hahaKako sam rekao m ,mosad se pojavio
Aj ovo ono izvedite onu akciju i capite je i pošaljite malo irancima sra ste je kod nas uvalili
Pogledajte prilog 1764121
Nek poseti SKC i Ćacilend i onog profesora što je maštao o JKP Gradska Čistoća
Kuku i antifa klosarcine su nam za vratom haha
Kazniće ih njihovi sad tcc ih čeka da se vrate za ovo idu svi igrači u pokrovsk na fizičku obuku a navijaci da povrate casov jarPartizan trpa Ukrajinu 3:0 za "Ubij Srbina"
UEFA izrekla najblažu kaznu u istoriji "uslovno 2 godine sa 500 mesta manje"
Ako .ovde anarhistima ne upali da sruse sistem drzavu globalna duboka drzava je porazena zamisli od koga cacilenda haha4:0 idemo
Šteta što nemamo profi timove što žmureći pogadjaju stativu 90 minuta a onda u 3 minuta zaustavnog vremena zveknu 4 golaKazniće ih njihovi sad tcc ih čeka da se vrate za ovo idu svi igrači u pokrovsk na fizičku obuku a navijaci da povrate casov jar
Mozda neki prebegne i traži azil jbg slabo se trudili mada 4:0 jos se dobro drze![]()
Pa zovi naseg vatrogasca na forumu, Nesu, da ti objasni par stvari. @Iceman i MaverikMoš mislit zajebavaju nas poznavanjem protivpožarne zaštite.
Alo bre - NISAM NADLEŽAN
Gde se skupljate u slučaju požara - kod šefa u kancelariju !(2X2m² nas 30)
Čime ćete da gasite kolegu - prvo da vidim iz kog je sektora pa da javim njegovima, mi znate ne pričamo medjusobno, ej iebem ti ja mesara koji kolegi uvaljuje ono pred istek i kasirku koja zaokružuje a svi znaju "Stole sačuvaj mi ono na akciji"
Čime ćete da gasite SVOG kolegu onda? Lopatom po glavi
Da li znate gde je glavni prekidač za struju? Polomio Djoka sad mora cvikcanglama da se okreće a ne znam gde su stavili svi se prave ludi,makar papagajke da imamo...
Da li znate da koristite hidrant? Nije dao šef da učimo nek gasi on,nije moja radnja
Po kom zakonu?Pa zovi naseg vatrogasca na forumu, Nesu, da ti objasni par stvari. @Iceman i Maverik
Rukovanje PP aparatima mora da se zna!
Samo na pare mislisPo kom zakonu?
Što firma ne šalje na obuku i onda poveća platu?
Jok ću na tebeSamo na pare mislis![]()
Po zakonu o zaštiti od požara.Po kom zakonu?
Što firma ne šalje na obuku i onda poveća platu?
A gde piśe da radnik to mora da zna?Po zakonu o zaštiti od požara.