„Vratimo se razlozima naše pobune“: U petak šetnja od Stare železničke do Prokopa

Па ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО!!!?!!!!
:bravo: :bravo: :bravo:
Kako sam rekao m ,mosad se pojavio:rotf:
Aj ovo ono izvedite onu akciju i capite je i pošaljite malo irancima sra ste je kod nas uvalili:hahaha:
Screenshot_20250731_221626_TikTok.jpg

Lažni opozicionar Dragan Đilas preko svog poverenika Stevana Filipovića, reditelja koji nažalost ima uticaja na studente na FDU gde je profesor, pokušava da pobunu vrati u okvir šetnji od tačke A do tačke B kao što su bile subotnje šetnje "1 od 5 miliona" šta je imalo smisla u ono vreme, ali već su protesti "Srbija protiv nasilja" pokazali da su šetnje prevaziđene, a sada bi bile smešne. Ako bi Dragan Đilas uspeo da preko svojih ljudi na FDU i medija koje kontroliše i koji će ovo da reklamiraju kao "pravu stvar" pobunu vrati u okvir šetnji po Beogradu, Oskar bi mogao da odahne. Nadajmo se da je pobuna dovoljno odmakla i da je narodni gnev toliko narastao da lažnom opozicionaru ovaj plan neće da upali.

„Vratimo se razlozima naše pobune“: U petak šetnja od Stare železničke do Prokopa povodom devet meseci od pada novosadske nadstrešnice

Studenti u blokadi Fakulteta dramskih umetnosti i Arhitektonskog fakulteta pozivaju građane na komemorativnu šetnju u Beogradu prvog avgusta od Stare železničke stanice u Beogradu do Železničke stanice Beograd-Centar “Prokop”. Skup se organizuje devet meseci pošto se prvog novembra u Novom Sadu obrušila nadstrešnica nedavno renovirane Železničke stanice i usmrtila 16 ljudi. Od tada širom Srbije traje pobuna studenata i građana zbog izbegavanja vlasti da preuzme odgovornost za tragediju.

https://nova.rs/vesti/drustvo/vrati...devet-meseci-od-pada-novosadske-nadstresnice/

Nema predaje NATO SNS kvislinzima i okupatorima 💪

....

Nek poseti SKC i Ćacilend i onog profesora što je maštao o JKP Gradska Čistoća

Ranije bilo pravilo "nemoj da učiš Čistoća ti ne gine" a danas u demokratiji to do yaya posao, najdeblja veza ti treba, plata bolja nego u MAXI-ju a nikakve procedure ne moraju da znaju...

Moš mislit zajebavaju nas poznavanjem protivpožarne zaštite.
Alo bre - NISAM NADLEŽAN

Gde se skupljate u slučaju požara - kod šefa u kancelariju !(2X2m² nas 30)
Čime ćete da gasite kolegu - prvo da vidim iz kog je sektora pa da javim njegovima, mi znate ne pričamo medjusobno, ej iebem ti ja mesara koji kolegi uvaljuje ono pred istek i kasirku koja zaokružuje a svi znaju "Stole sačuvaj mi ono na akciji"

Čime ćete da gasite SVOG kolegu onda? Lopatom po glavi

Da li znate gde je glavni prekidač za struju? Polomio Djoka sad mora cvikcanglama da se okreće a ne znam gde su stavili svi se prave ludi,makar papagajke da imamo...

Da li znate da koristite hidrant? Nije dao šef da učimo nek gasi on,nije moja radnja

Poslednja izmena:
Partizan trpa Ukrajinu 3:0 za "Ubij Srbina"
UEFA izrekla najblažu kaznu u istoriji "uslovno 2 godine sa 500 mesta manje"
Kazniće ih njihovi sad tcc ih čeka da se vrate za ovo idu svi igrači u pokrovsk na fizičku obuku a navijaci da povrate casov jar:hahaha:
Mozda neki prebegne i traži azil jbg slabo se trudili mada 4:0 jos se dobro drze:rotf:

Kazniće ih njihovi sad tcc ih čeka da se vrate za ovo idu svi igrači u pokrovsk na fizičku obuku a navijaci da povrate casov jar:hahaha:
Mozda neki prebegne i traži azil jbg slabo se trudili mada 4:0 jos se dobro drze:rotf:
Šteta što nemamo profi timove što žmureći pogadjaju stativu 90 minuta a onda u 3 minuta zaustavnog vremena zveknu 4 gola

Gledao sam Gana šta radi, kilave kao celu utakmicu i onda na kraju ne znaš koliko ċe ludaci golova da zveknu.

Postala moda...

Najviše mrzim smrda nameštaljke 1 gol u prvom na početku a onda ništa do kraja i sve glumataju

A najbolnije su mi utakmice kako dodje 89:59 sudija svira kraj alooo daj minut dva fore pišaj u gaće nosi pelene

Moš mislit zajebavaju nas poznavanjem protivpožarne zaštite.
Alo bre - NISAM NADLEŽAN

Gde se skupljate u slučaju požara - kod šefa u kancelariju !(2X2m² nas 30)
Čime ćete da gasite kolegu - prvo da vidim iz kog je sektora pa da javim njegovima, mi znate ne pričamo medjusobno, ej iebem ti ja mesara koji kolegi uvaljuje ono pred istek i kasirku koja zaokružuje a svi znaju "Stole sačuvaj mi ono na akciji"

Čime ćete da gasite SVOG kolegu onda? Lopatom po glavi

Da li znate gde je glavni prekidač za struju? Polomio Djoka sad mora cvikcanglama da se okreće a ne znam gde su stavili svi se prave ludi,makar papagajke da imamo...

Da li znate da koristite hidrant? Nije dao šef da učimo nek gasi on,nije moja radnja
Pa zovi naseg vatrogasca na forumu, Nesu, da ti objasni par stvari. @Iceman i Maverik

Rukovanje PP aparatima mora da se zna!

Spam
Uhvate ljudozderi neki filozofa,matematicara i blokadera :hahaha:
Kaze im poglavica jesmo kanibali ali smo ljudi isto idite u džunglu izaberite neko voće i ko pojede najviše njega puštamo.
Ok odu oni u džunglu sa pratnjom naravno i svako nosi voće.prvi matematika počinje doneo jabuke.pocne i kod 8 prestane ne moze biše.poglavica cap stavi ga u lonac.
Počne filozof doneo neke sitne bobice 10,12,18 komada i odjednom se zaceni i počne da se smeje.
Poglavica se iznervira Cao stave i njega u lonac.
Gore kod sv.Petra pita matematicar sta ti bi onako da ga uvredis mogao si jos ko zna koliko da pojedem.
A filozof ma znam nego sam video onog blokaderosa da drži lubenice :rotf:
Kraj spama

Nema tu ništa moje
Kapitalizam
Danas im ugasiš požar spasiš asortiman a sutra možeš dobiješ otkaz jer dokona baba pisala email kako ostavlja milijarde svaki dan eminentnoj firmi i ovako nešto nije doživela te predlaže otkaz.

A i ako izgori eto berićeta direktorima.
Nikad se neće znati koliko je čega bilo oa je tu njihova razvojna šansa.
Onda ugradnja u renoviranje...

Ja istrčim, paniku mi ne može niko zabrani.

Pa jel su na onoj Konkordiji pre 15 godina u Italiji, 250m od obale glumili Titanik?
Ej u po bela dana, mirno more, topla voda, sezona.
Ledjno bi stigli za pola sata plutanjem do obale.
Jok - muškarci izbacivali žene i decu iz cčamaca za spasavanje.
Drugo je Holivud i da kapetan ode sa brodom... Pobego i on...

I da ti kažem ovo - mene u kladži ne zanima 500, 1000, 2000
Jednom ću utrefiti (a dva puta sam omanuo vreme izvlačenja poranim za jedno kolo) 3000 na 5/9 i zdravo ćaci.
Ako me usere 6/9 na 5.000 onda ću vas iznapušavam sve na Krstarici kao i šefa u firmi.
To 6/9 izadje 6 puta dnevno treba snajperskim okom pratiti.
Pričamo o ozbiljnim ciframa na Grčkom Kinu
Metli me medju Top 50 za kombinatoriku na nivou Srbije dali neku nagradnu crkavicu(jel sam pričao da su me u vojske vrbovali za kombinatoriku tj šifrera ja odbio bili baš dosadni)
Neki put mi kasne sitni dobici, prate jbg to im poso
To ti je ona zgradurina u Takovskoj

I zauvek da ugasim nalog.
Više me videti neće

Poslednja izmena:

Back