Zora

@STRVINA
brate...
osnovna osobina ovih nadri-kvazi-tradicionalista je laganje

lazu gde stignu i kog stignu,
do besvesti...
lazu sebe da smo bili desna ruka vizantije
lazu sebe da im patrijarsi nisu masoni
lazu sebe da truli zapad samo shto nije propao
lazu sebe da su nam rusi braca koja nas hrane i brane od kad postojimo
lazu sebe da kinezi nisu komunisti
lazu sebe da kineski prosperitet je i automatski prosperitet srbije
...

i milion drugih stvari koje njima odrzavaju onu njihovu jedinu tradiciju koju poshtuju
Cobijev trip o posebnosti nebeskog srpskog naroda

pa kao takvi smatraju da vechito omalovazavanje nekomunjara ne samo da je dozvoljeno vec i obavezno!

********* citira bibliju na svaka 2 minuta, ti kazesh da smara, on tebi "ish sektashu satanistichki koji se klanjash idolima i koljesh pilice sredom uveche" i nikom nishta

kazesh komunjari da u "3:22" stoji mnozina on tebi "dokaze!!! dokaze molim!!!" a kad
********* kaze "ajde sad demokrate priznajte kome je djindjic prodao 16038905 rudnika ili 99.99999% svetskog rudnog bogatsva" ti ga pitash odakle mu to onda bude "priznaj!!! priznaj da je tako!!!" pa prodje par dana, pa kad mu pomenesh bude "shta??? kad sam ja to reko, shto lazesh bre!!!" forum redizajniran...

a najache je kad ********* poche da te uchi gradjanskim slobodama postavljajuci sliku 2 crvena kineza kako kundacima ubijaju boga u nekom civilu, koji je verovatno protiv revolucije, rechima "ove batice se ne shale" :D :D :D a tebe nazove teletabizom

a zashto je to tako? iz prostog razloga jer je pao Idol (cobi su ga zvali)
i kako se sad suochiti sa svetom.
kako se uklopiti u svet gde se benzin ne kupuje u kuvanim flashama od 2 litra i da dilovanjem istih postajesh ugledna lichnost u drushtvu,
zejtin i shecer u redovima,
a struje ima svaki dan, jer... to tako ne valja, nema istinskog hrishcanskog muchenishtva!!! kako ce mo?
kako se suochiti sa ekonomijama koje imaju onoliko radnika koliko im trebaju i koji rade celo radno vreme i koje, da nepoverujesh, zahtevaju konstantan kvalitet.

pa prosto...
nadjemo novu partiju koja ce da nas ubedi da je ceo svet nenormalan a da smo samo mi normalni
da se u snovima moze ziveti bez problema i ikakvih dodira sa realnoshcu i da ti nabroje bar 10 nekadashnih chlanova partije koji su tako ceo zivot provodili u postu i molitvi, a od chega srbi nisu daleko zadnjih 15 godina...

koja ce nam non stop objashnjavati nashu odabranost a nashe mane objasniti sa "ceo svet nas mrzi"
i oslanjacemo se na tradiciju, naravno selektivno i doradjeno, onako kako partija projektuje...

a da, da ne zaboravim, i glasacemo za neobaveshtenog,
jer shto da brinemo o problemima, ako se pravimo da ih nema mozda sami od sebe nestanu... :( bar kad umremo. shta nam fali, imamo legijalistichkog predsednika
ex privrednog kriminalca za ministra pravde
ex razbojnika i delikventa za ministra policije
celu cobijevu DB da mirno spavamo...

uzalud troshish rechi na takve, my dear friend... nisu vredni para koje potroshish na net i fon.

blabla.gif

zvrko.gif

Truman:
Duse to znam, vec sam procitao, nego kakav Hari?

Па ти човече!
Хари Труман, што је био хуман... па нам је послао јаја ;)

А сада специјално нешто за наше форумске борце за правду, одговорност и помирење, који мисле да политички форуми, као што је овај не треба да служе забави корисника (па и да се кроз забаву нешто ново сазна), него треба да буду политички, идеолошки, културолошки и свакакви други покретач ка светлој будућности:

DA NE POVJERUJES................VISOKOUMNO STIVO!!!!

> Moja ¹tikla
> Jer jo¹ trava nije nikla
> Tamo gdje je stala moja ¹tikla
> Doði, doði, hop, hop
> Hajde, pile moje
> Tika, taka, oko pola tri
> ©tipnut æe¹ me da se ne vidi
> Znam ja dobro takve kao ti
> Ðavoli su tvoji kumovi
> Zvrc, zvrc, tra¾it æe¹ moj broj
> Kuc, kuc, kucaj nekoj drugoj
> &n bsp; Sojèice, djevojèice, daj obuci