Zombi apokalipsa

sta bi radili u slucaju zombi apokalipse?
Утврђивање, наоружавање, складиштење намирница, свакодневни кондициони тренинзи... Јбг, кад притегне, нема могу-не могу. Или можеш, или те нема. :mrgreen:

nije zabelezeno sirenje sa coveka na zivotinje...

slika, video?
Не може да се пренесе ван породице јелена.

e stvarno..jel zombiji mogu da se razbole?
ono grip, kijavica i slicno?
Ако се држимо изворног хаићанског зомбија, не могу јер су по дефиницији лешеви које врач оживи магијом. Ако мислимо на ове, филмске, онда могу да буду и мртви и живи и излечиви и неизлечиви, па могу и да се разбољевају.:D

jel si pravila zombi medenjake nekad?
Nisam baš Zombi, ovako neke-ne-znam-šta-su jesam.

IMG_20211027_094313.jpg

veruju u zakon samoodrzanja...nadji najslabiju jedinku stigni najslabiju jedinku uhvati najslabiju jedinku i pojedi joj mozak i tako ukrug...
Opaaa, ti si baš potkovan zombi-znanjem! :zper:
E a kako se zove onaj zombi film, kad su oni u podrumu nekom, glumi onaj što tetovira njene roditelje u onom romantičnom filmu kad svira Kiss na kraju?
Ili onaj sa onim plavim, što je obučen kao kauboj, isto komedija?

a da li će stvarni zombiji da budu glupi kao u filmovima? šta ako virus naprave takvim da ne utiče na kognitivne procese ili da ih poboljšava?
Pa šta znam...ako je muški zombi samo mu kažem ej slušaj ako me ugrizeš to znači da smo u ekskluzivnoj vezi i vodićeš me da ti upoznam mamu i baj d vej vjenčaćemo se a ja neću uzeti tvoje prezime. Mislim da će sam da zbriše? 🤔

Back