najbolja odbrana od zombi apokalipse je napraviti sklonište negde u prirodi daleko od ljudi i nagomilati tamo puno hrane i preseliti se već sad tamo da ne bi morali da se probijamo kroz buljuk zombija do svog skloništa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš spore i brze zombije...Prvo pravilo. Zombije ili pucaš u glavu ili im pocepaš glavu sa sekiram tako da im uništiš mozak.
u filmovima su uvek spori..međutim ako pogledaš na slučajeve besnila kod životinja za očekivati je da zombiji kad ih puste na nas budu brzi i agresivni...imaš spore i brze zombije...
u nedostatku hrane, ljudskih mozgova, usporava im se metabolizam pa postaju sporiji...u filmovima su uvek spori..međutim ako pogledaš na slučajeve besnila kod životinja za očekivati je da zombiji kad ih puste na nas budu brzi i agresivni...
Gledao sam i nešto filmova sa brzim.u filmovima su uvek spori..međutim ako pogledaš na slučajeve besnila kod životinja za očekivati je da zombiji kad ih puste na nas budu brzi i agresivni...
Ako su zombiji brzi tu su mi šanse da preživim jako mršave.imaš spore i brze zombije...
ako ne možeš da ih pobediš pridruži im seAko su zombiji brzi tu su mi šanse da preživim jako mršave.
Dozvolim da me ugrizu ili ogrebu povučem se u ćošak dok se ne konvertujem.ako ne možeš da ih pobediš pridruži im se![]()
Kao neka plemena mogu da naprave zombije. Saću da guglam ČPu nedostatku hrane, ljudskih mozgova, usporava im se metabolizam pa postaju sporiji...
najbrzi su kad se pretvore pa tekom svog bivstvovanja usporavaju kretanje tj. brzinu![]()
to je druga vrsta...u vec oslabljeno mrtvo telo se pomocu vudua usadi deo ljudske duse saKao neka plemena mogu da naprave zombije. Saću da guglam ČP
aha Haićanski folklor ČP
nije zabelezeno sirenje sa coveka na zivotinje...Znam da postoje zobmi jeleni. Pretražite malo na YouTube.
To može samo u filmovima, plašim se ČPto je druga vrsta...u vec oslabljeno mrtvo telo se pomocu vudua usadi deo ljudske duse sa
nekim primitivnim nagonima u svrhu postizanja ciljeva vudu vraca koji baca kletvu...
kratkorocno i neprakticno
samo virusno i genetski...to je only way to go for a great zombie apocalypse![]()
sto?To može samo u filmovima, plašim se ČP
Ovo su vampiri...ovo su zaebane zivuljke...njih se treba cuvati
tad smo najebalia šta ako se infekcija bude prenosila kapljičnim putem? na filmovima uvek ugrizu, ali u stvarnosti virus besnila bi mogao da mutira (uz pomoć genetičara) da se prenosi kapljično...zombi kine u tvom pravcu i gotov si...postaješ jedan od njih....onda ne pomaže puška ili sekira nego samo bezbedna udaljenost
jock, mrtvo tkivo...nema na sta da u'vatie stvarno..jel zombiji mogu da se razbole?
ono grip, kijavica i slicno?