Znate li ko je Џo Bajden?

Ništa - tu su nam zato slovenska braća Rusi! :D

Moramo da budemo pametni!
Daćemo im elektroenergetski sistem, postavićemo par raketa ka Poljskoj i Ukrajini, poslaćemo Mitu u Sibir da im kopa u trećoj smeni i nek Obama dućka kad je glup...

new-logo.jpg

:hahaha:

Na nesrecu svih nas, Obama je birao Bajdena za podpredsednika. Zanimljivo je i sto je ovaj zaokret objavljen rano danas, i jos nikoga nema da se javi i prokomentarise izbor najjaceg albanskog lobiste i proverenog mrzitelja Srba za, sve izvesnijeg, podpredsednika voljene nam USA!

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2008/08/080823_obama_biden.shtml

je8ote, a sta ste ocekivali?? da postavi Matiju Beckovica za savetnika? nema tog slihtanja (od strane nas ka njima) koje moze njih da zadovolji, bez obzira koliko mi preterivali u perverziji mazohizma....

Ukratko, Džozef Bajden je novi Lindon Džonson, a Barak Obama - novi Džon Kenedi. Sa svoje strane, Kosovo, Irak, Avganistan i Iran su zajedno novi, ovoga puta svetski, Vijetnam. Na osnovu ovih upoređenja, možete lako predvideti kako će se događaji razvijati najpre u naredne dve-tri godine, a potom na osnovu njih, sve do 2019. godine.

Na nesrecu svih nas, Obama je birao Bajdena za podpredsednika. Zanimljivo je i sto je ovaj zaokret objavljen rano danas, i jos nikoga nema da se javi i prokomentarise izbor najjaceg albanskog lobiste i proverenog mrzitelja Srba za, sve izvesnijeg, podpredsednika voljene nam USA!

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2008/08/080823_obama_biden.shtml

To sto je albanski lobista nece nam doneti nista sto vec nismo videli, jedino mozda da priznaju nezavisnost Kosova- opet. :confused:
Demokratska vlast, nadam se, nece praviti onakve politicko nezrele poteze koji bi nas mogli vratiti u 90-te, pa za ratove, blokade i sankcije nece biti razloga.

Ukratko, Džozef Bajden je novi Lindon Džonson, a Barak Obama - novi Džon Kenedi. Sa svoje strane, Kosovo, Irak, Avganistan i Iran su zajedno novi, ovoga puta svetski, Vijetnam. Na osnovu ovih upoređenja, možete lako predvideti kako će se događaji razvijati najpre u naredne dve-tri godine, a potom na osnovu njih, sve do 2019. godine.

Koji će onda **** Obama u politici kad je 2019. = 1963.???
Ko je onda novi Martin Luter King, a ko Merilin Monro??? :lol::lol::lol:

Jedno je sigurno: Barak Obama je sa sadašnjim potencijalima i vođstvom u anketama, sdiguran pobednik novembarskih predsedničkih izbora. A ovo upoređenje desiće se pre isteka njegovog mandata, znači u naredne dve-tri godine, slično Kenedijevom nezavršenom mandatu. Ono što zatim sledi biće nešto što će objediniti periode 1914 - 1918 i 1939 - 1945 i biti poslednja i najteža svetska ratna kataklizma. Kosovo, Irak, Iran, Avganistan, njegova su sadašnja inicijalna kapisla, kao što je u doba Kenedijevo to bio Vijetnam.

Razumeli ste poređenje?

otvorio sam ja bio temu :)

al je malo ko prokomentarisao :)

Ja ne delim Srbe poput tebe na dva tabora. I smatram da je to lose po nas. I demokrate i ove druge. Ali taj Bajden i Holbruk su nam najvise zakuvali ovih sr.anja oko ratova i Kosova. A moja tema je bila pre tvoje, cini mi se. I takodje malo komentara. Zalosno je to sto se bavimo medjusobnim prepucavanjima, a na ovako bitan detalj se niko ne obazire. Zato i jesmo tu gde jesmo. Tuzno...

Back