- Poruka
- 76.930
nemam stav
jesam li ja ćaci?
jesam li ja ćaci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tako glasi i definicija reci, da se obnovi pokidana sveza sa Bogom od Adama jos, ali kao Eva kriva, tj. zmijaВезу са Творцем.
Da, tako glasi i definicija reci, da se obnovi pokidana sveza sa Bogom od Adama jos, ali kao Eva kriva, tj. zmija
- The word "religare" is derived from the Latin root "ligare," meaning "to bind," and the prefix "re," which often indicates repetition or intensity.
Боже, какве глупости. Православни се нису одајали, него баш католици. Пре него што су то урадили, имали су 5 папа, и то не само у Риму.
U vreme podele Crkve, obe su bile iste to je bilo pre reformi, i Kazolicka Crkva je bila slicna Pravoslavnoj, a ne danasnjoj Kazolickoj.Videces da je ruska proslava bozica mnogo slicnija katolickom nego srpskom nacinu
kao baklava sa makomcesnica je slatka vise ko kolac,
kao baklava sa makom
Verujes li mi da nikad do sad nisam cuo za baklavu sa makom
ima kod mene pekaraVerujes li mi da nikad do sad nisam cuo za baklavu sa makomznam samo sa orasima, pistacijima itd
verujem, ja volim strudlu sa makom, baklavu nesto i ne volim, obicno su preslatkeima kod mene pekara
ukusna, baš ukusna.
dobro ja volim mak pa možda zbog toga
zavisi od majstora, ove što kupujem su mi potaman ali retko naiđem da ih ima. verovatno što ljudi nisu znali da može i od maka. prvi put sam se i sam iznenadio.verujem, ja volim strudlu sa makom, baklavu nesto i ne volim, obicno su preslatke
posto su?zavisi od majstora, ove što kupujem su mi potaman ali retko naiđem da ih ima. verovatno što ljudi nisu znali da može i od maka. prvi put sam se i sam iznenadio.
100 dinposto su?
nije mnogo, koji grad?100 din
jedna je sto dindži, a ja mogu trinije mnogo, koji grad?
opa, suvgradjaninjedna je sto dindži, a ja mogu tri
ns
pa jednom sam pojeo triopa, suvgradjaninhaha ja bih mogao pola xD Slabo jedem slatko, kontam kad bih pojeo 3 da bi pao u nesvest
![]()
da znam, pa podivljaspa jednom sam pojeo tri
nije mi bilo dobro, udario šećer u glavu.
nešto slično ko kad si klinac a tvoji ti kupe kanticu eurokrema pa ne znaš kad je dosta
Prioritet u životu...kao hrana...Kakvi su vasi stavovi u vezi religije ? Sta religija predstavlja za vas ?