Znaš ili ne znaš

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Da li postoji nešto u seksu što je za vas obavezno da partner ume. Dakle, u mom slučaju (recimo), partnerka mora znati ili naučiti deepthroat. Emotivni aspekt veze ne dovodim u pitanje, to je apsoludno presudno, ali šta je ono što je za vas, obavezno.

Onaj bedak kad vam se dopadne devojka i sve super kad ono, ne voli da daje oral. O ne. :D

Da li postoji nešto u seksu što je za vas obavezno da partner ume. Dakle, u mom slučaju (recimo), partnerka mora znati ili naučiti deepthroat. Emotivni aspekt veze ne dovodim u pitanje, to je apsoludno presudno, ali šta je ono što je za vas, obavezno.

Onaj bedak kad vam se dopadne devojka i sve super kad ono, ne voli da daje oral. O ne. :D
Bitno mi je da se fetiši poklope. Lično ne vidim ništa napaljujuće u deep throatu, i nikada mi neće biti uzbudljiviji od običnog orala.

kod mene je to malo komplikovanije da se objasni...Nemam neke stvari koje su baš-baš obavezne ali imam neke duple standarde kad su u pitanju polovi...Tj neke stvari su mi ok ako dopuštam sa momcima koje ne bih očekivao od neke cure i obrnuto ima stvari koje su mi ok sa curama koje ne bih dopustio nekom momku...
Ali i u jednom i drugom slučaju mi je mnogo bitno da ispoštuju te moje granice

tebi ne treba partnerka.....

Realistic-Face-Mouth-Blow-Job-Stroker-Oral-Sex-Doll-Vagina-Pocket-Pussy-with-Deep-Throat-Sex.jpg

Nema neke posebne "radnje" koju mora da ume. Muškarci se toliko međusobno razlikuju, kao i žene, pa jedan je imao ovu prednost, drugi onu, međutim ništa to nije presudno. Najvažnije mi je da se pali na mene i da dobro komuniciramo, da se ne stidimo da pokažemo jedno drugom šta nas pali, a da možemo i dobro da se zezamo (vrlo važno za sex).

Nema neke posebne "radnje" koju mora da ume. Muškarci se toliko međusobno razlikuju, kao i žene, pa jedan je imao ovu prednost, drugi onu, međutim ništa to nije presudno. Najvažnije mi je da se pali na mene i da dobro komuniciramo, da se ne stidimo da pokažemo jedno drugom šta nas pali, a da možemo i dobro da se zezamo (vrlo važno za sex).
Pametnica. Nego sta nego da se pali. :D
Da ne bude posle razmislja o vesni iz komsiluka xD

Pametnica. Nego sta nego da se pali. :D
Da ne bude posle razmislja o vesni iz komsiluka xD
Nikako o Vesni ;)
Pa znaš kako, dešavalo mi se da neki kao hoće sex, vrlo zagrejani, ali to onda bude tako sterilno, uzdržano sa njegove strane da pomislim da li on uopšte želi da se iebe sa mnom... Bilo kakva uzdržanost ili razmišljanje o Vesni hehe mene potpuno ohladi i prosto mi dođe da mu ponudim sokić pa da lepo pričamo o nečemu što nas zanima...

Nikako o Vesni ;)
Pa znaš kako, dešavalo mi se da neki kao hoće sex, vrlo zagrejani, ali to onda bude tako sterilno, uzdržano sa njegove strane da pomislim da li on uopšte želi da se iebe sa mnom... Bilo kakva uzdržanost ili razmišljanje o Vesni hehe mene potpuno ohladi i prosto mi dođe da mu ponudim sokić pa da lepo pričamo o nečemu što nas zanima...
Ja sam uvek, uvek zagrejan. Moguće zato što sam mentalno prenapaljen i može bilo kada. z:mrgreen:

Back