Znam za jedan grad, pored je Beograd

Zemun je deo Beograda isto kao i ova sela koja su se tokom godina prikljucila. Potpuno je glupo da se stvara zanicno drugi grad kad to jeste jedan. E sad sto Zemun ima malo vecu istoriju od Cukarice, MML, Borce itd. treba da se napomene i to je to.

Zemun je grad sa totalno drugacijom strukturom i mentalitetom od Cukarice, MML, Borce itd. treba da se napomene i to je to.

"dečko" bi možda mogao i ćale da ti bude, ali to ne zavisi samo od mene:rolleyes::lol:
tvoj mozgić ne može da ukapira da se rugam radikalima, i jedino što sam uradio za borisa tadića to je da sam glasao za njega.
99,9% iz razloga da predsednik ove države ne postane toma grobar.

a to što vas podyebavam i što se primate zaista me zabavlja, dok ne predjete granice pristojnosti.

Stvarno ne znam koga ti mozes da podjebavas? I koga vas? Ja hvala bogu nisam glasao ni za tog tvog grobara a ni za tu tvoju barbiku a ni za one druge morone koji su bili kandidati.A ako po godinama mozes cale da mi budes onda je to tragicno. Tako matora osoba a ponasa se kao glupi srednjoskolac.

Zemun - grad

Ovo geslo lokalpatriotski nastrojenih Zemunaca moglo bi - ako se ostvare težnje odbora G17 plus u toj opštini - i da se obistini. U poštanske sandučiće žitelja Zemuna proteklog vikenda stigli su leci u kojima ta stranka obećava da će ovaj (zasada) deo Beograda postati zaseban grad.

Mozda u nekoj drugoj Srbiji, pogledajte:
http://forum.krstarica.com/threads/202327

Dok je ovakav rezultat ankete, nema srece ni za Srbiju ni za Zemun, jer ljudi ne kapiraju sustinu.

Meni ne bi smetalo da Zemun postane zaseban grad. Ne shvatam raspravu oko toga. Jedino mi je smešan komentar da treba da se zove Taurunum. To pokazuje koliko ta osoba nema pojma kada se Zemun tako zvao i zbog čega takvo ime danas ne bi odgovaralo. Ali ajde. Neka Zemunci odluče.

Da ti cika objasni. Vidis, sa stvaranjem grada se povecava i administracija, a mi bi trebali bas suprotno da idemo.....da je smanjujemo......osim ako bi mozda neki buduci gradonacelnik pristao da volontira...:D

Da ti cika objasni. Vidis, sa stvaranjem grada se povecava i administracija, a mi bi trebali bas suprotno da idemo.....da je smanjujemo......osim ako bi mozda neki buduci gradonacelnik pristao da volontira...:D

А да ниси ти можда помислио да је то за добробит Земунаца.
Па бирократе и мастиљаре треба негде запослити.

Pa o tome neka misle Zemunci. Kakve veze ima Beograd sa tim problemima. Uostalom, otvorila bi se radna mesta za mnoge Zemunce. Opet reaguješ ishitreno.

E ovo sa radnim mestima....vidis to je problem...ali nisam siguran da ti to bas razumes... Drzava mora da kosta sto manje.... razumes??? A to se ne postize tako sto ce iz budzeta da se placa sve i svasta.....drzava bi trebalo da placa i predsednike skupstine stanara i tako poveca broj radnih mesta...zar ne ....??? Eeeeeeeeee maco, maco, ti samo budi lepa cuti i nemoj da se mesas....

Mene iskreno zabole za Zemun i tamo sam bio mozda deset puta u zivotu....ali onda cete morati u drugi grad da studirate, mozda i dobijete neki studentski dom....da ne bi putovali kuci. Moracete da idete u drugi grad u bioskop, pozoriste,....i jos nesto...kakav ce to grad biti kada ce odmah do uzeg gradskog jezgra biti Zemun polje sa sve njivama i seoskim domacinstvima.....??? Gde ce biti granica izmedju dva grada???? Mozda neka ulica? :lol::lol::lol:

Zvezdara Republika!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Back