_psihomehanicar_
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Moj kum zaista ima Sony digitalni fotoaparat, čim se to pojavilo 28.06.2009 odmah sutradan sam ga pozvao da mu to i pokažem i možda sam mu u priči rekao da ponese i svoj fotoaparat, zaista se ne sijećam svih detalja ali ostale su mi neke slike u sijećanju pa na osnovu toga ovo i pričam, znam da je on pokušao da slika mojim Olympus analognim fotoaparatom i nije uspio, inače ja bih da imam te slike odmah ih skenirao i postavio na forum, slikao je on i svojim mobilnim, dobro se sijećam a evo izgleda i fotoaparato, ali sam ja insistirao da se iskljuci blic(zato što sam smatrao da je to razlog što ne može da se izvršli slikanje, ipak je to sunce koje širi svoju svijetlost oko sebe, nemoj da me neko shvati bukvalno kako to ovi agkostici čine, ovo sunce se moglo pojaviti na bilo kome mijestu, ali zašto se u roku od 7 dana ono pojavilo na jajetu, jaje je ipak neki plod, tu postoji neka simbolika, ubijeđen sam), ova svijetlost na jajetu nije od blica, moja soba je u potkrovlju i sa svih strana je obložena lamperiom koja je dosta tamna i obicno svijetno nije dovoljno, jer je i preko dana polumrak, zato sam morao u sobu staviti 3 lustera sa jakim neonskim sijalicama, i ubijeđen sam da se ta svijetlost odbija od ovo jaje, ukoliko neko hoce mogu slikati tu rasvijetu i postaviti.
Poslednja izmena: