Red Coctail jel mozes da mi napises nesto o kombinaciji Bik I Rak?
pozdrav
pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joooooj mene majko...red coctail:LAV i JARAC-problematicna kombinacija vatrenog i zemljanog znaka!Lav je topli optimista a Jarac je hladni pesimista!Na sve gledaju i svemu prilaze iz suprotnih uglova!Udaljeni su medjusobno i nikad ne uspevaju da se zaista priblize jedan drugom!Veza je u erotskom smislu slaba i klimava,a cesto i sasvim promasena!Ono sto se desava kada se svetla ugase ne znaci im puno!Lav trpi zbog toga znatno vise i ne retko se obraca za pomoc izvan braka!Ni bozanski Eros ne uspeva da spoji ove dve sasvim razlicite individue!I u drugim poljima zajednickog zivota sve ide nategnuto i nema puno saglasnosti!Hijerarhija se nikako ne uspostavlja,jer ni jedan ni drugi ne mogu igrati podredjenu ulogu!Isto tako ni jedan ni drugi se ne mire lako sa sudbinom pa do raskida veze tesko dolazi!Zato se veza moze pretvoriti u dugu tragediju koja se ponekad i nesrecno zavrsava!Los aspekt vladara Sunca i Saturna daje ovoj vezi grotesknu i opasnu dimenziju!Cak i dobar medjusobni apekt nije siguran znak da ce se veza ipak kako tako dobro zavrsiti!Lav situaciju u kojoj se nalazi preuvelicava i dramatizuje,a Jarac ostaje hladan i obuzdava svoje reakcije!Sva sreca je sto se Lav i Jarac relativno tesko srecu i na samom pocetku shvataju da ne odgovaraju jedan drugom!!I Lavu i Jarcu se veza ne preporucuje,vec im se savetuje da potraze nekog slicnijeg i blizeg sebi!...........Eto nesto uopsteno................Samo da dodam i ja sam Lavica i odudaram iz te price "ogledalo","narcis","umisljenost" i ostale prenaduvane price "naj,naj","ja pa ja".............!Pozz Nestasno pile!![]()
AhaNina_bg- 4 i 4-dobra i solidna veza,izgradjena sa postojanim vrednostima!Probajte da ne budete previse tvrdoglavi!...Mislim da ti se ovo vise svidja...!Pozz!
Citala sam negde da ko ima 8 u licnom broju,ima andjela cuvaraOriginal postavio immph
Meni je ispalo osam ...