ZNAK KOJI ME PRIVLACI I KOJI ME ODBIJA!

Filmovi................. OVAN-izrazito je brz znak,pun energije i zato preferira program koji ga moze zabaviti na brzinu ili koji sadrzi puno akcije!To moze biti "Zona sumraka" ili neki film sa Arnoldom Svarcenegerom ili Brus Lijem! BIK-veoma je strpljiv i stvari posmatra duboko,zato njemu nece biti problem da prati neki malo duzi film ili film koji je jako komplikovanog sadrzaja!Uzivace gledajuci filmove radjene po romanima Agate Kristi ili filmove Alfreda Hickoka! BLIZANCI-lako se zamore necim pa im treba kratka,ali zanimljiva prica!Oni vole da se smeju,pa ce zato bilo koja kvalitetna komedija biti njihov savrsen izbor! RAK-veoma je osetljiv i voli porodicu,te je zato najzadovoljniji kada gleda film koji mami suze ili kada prati mini seriju o porodici!Idealan program za njega bi bila serija "Ptice umiru pevajuci" , "Koreni" ili "Titanik" !Naravno,sve ove filmove,Rak voli da gleda kod kuce,da bi mogao da bude opusten u iskazivanju svojih emocija! LAV-u dubini duse je veoma romantican,ali ujedno i sam voli da glumi i da preteruje u svojim emocijama!Njih ce zadovoljiti neka veoma romanticna drama sa puno prelepih kostima!Takodje veoma vole komediju,te je idealan film za njih "Smrt joj lepo stoji" , "Ptica na zici".......! DEVICA-voli komedije,ali su joj ipak favoriti dokumentarni programi,ili bilo koji programi koji imaju smisla i veoma su jasni od samog pocetka!Devica ne voli nonsens i s' toga bilo koji previse zamrsen ili suvise prost film,nije njen favorit! VAGA-znak je braka i partnerstva,te ce zato uzivati u filmovima romanticnog tipa!Filmovi "Zaljubljeni Sekspir" ili "Prohujalo sa vihorom" su njeni favoriti,pogotovo ako se daju u najluksuznijem bioskopu! SKORPIJA-iznad svega voli horor-filmove i filmove sa puno mistike!Idealni filmovi za nju bi bili "Sirom zatvorenih ociju" , "Isijavanje" ,"Vestica iz Blaira" ,...! STRELAC-veoma je raspolozen za nove avanture i neistrazene krajeve sveta,te ce uzivati u filmovima koji se desavaju u egzoticnim mestima ili imaju veze sa pustolovinama bilo koje vrste!Idealni filmovi za Strelca su "Krokodil Dendi' , "Sedam godina na Tibetu" , "Engleski pacijent" ,...! JARAC-veoma je ozbiljan i zato obozava cinjenice!Stoga idealni filmovi za njega bi bili oni koji su bazirani na istinitim podacima ili oni koji mu nekom idejom mogu pomoci u ostvarenju uspesne karijere kao npr. "Wall Sreet" ili "Tajna mog uspeha"! VODOLIJA-najradije gleda naucnu fantastiku ili bilo koji drugi film koji ima veza sa buducnoscu,jer je to ono sto je fascinira!Idealni filmovi za nju bi bili "Povratak u buducnost" ili "Ratovi zvezda"! RIBE-romanticne su i najzadovoljnije su kada gledaju neki srceparajuci film,koji mora imati ljubavnu temu!Idealni filmovi za osobe rodjene u ovom znaku su "Ljubavna prica" ili "Moulin Rouge"!.................. :D

Koja muzika prija,opusta,veseli...?................ OVAN-truba,vojni mars i himne BIK-violoncelo,klasicna i vokalna muzika BLIZANCI-klavir,flauta,dueti RAK-harmonika,violina-instrument duse,etno muzika LAV-fanfare,simfonijski orkestri DEVICA-intelektualna muzika,cohen VAGA-harfa,sve vrste muzike jer prioritet ima drustvo i ambijent SKORPIJA-ciganska muzika,latino,jazz STRELAC-bubnjevi,lovacka horna,strana,etno muzika JARAC-gajde,gusle,stari tradicionalni instrumenti VODOLIJA-sintisajzeri,elektronska-kompjuterska muzika,rave,techno RIBE-filmska muzika,orgulje,duhovna,instrumentalna..................... :D

Kucni ljubimci.............. OVAN-svaka zivotinja pod uslovom da je puna energije! BIK-usporena kornjaca koja se nece takmiciti oko hrane sa sopstvenim gazdom! BLIZANCI-papagaj!Da li treba da se objasnjava zasto?! RAK-bilo koja zivotinja koja mora dobro da se hrani! LAV-velika,crna,ljuta macka koja ce se grabiti oko mesta pod suncem sa svojim gazdom! DEVICA-da vidim:treba da ustanem u 07:30 da je nahranim,da je prosetam u 07:45!U 10:00 treba da odem u radnju da kupim hranu za nju,sto ce me kostati hm...! VAGA-hm,dobro pitanje!S'jedne srane pas je aktivan,privrzen i druzeljubiv,s'druge strane macka je sasvim nezavisna i ne trazi isuvise vremena za sebe!Ne znam sta da mislim!Sta ste vi odabrali?! SKORPIJA-macka!Tajnovita i nepredvidljiva!Kako da je ne volim! STRELAC-konj,naravno!Dovoljno izdrzljiv da izdrzi mene! JARAC-da li treba da platim za nju?! VODOLIJA-hrcak!Pod jedan,treba da stavim u kavez razne cevi i senzore!Sta,to se ne pravi?Nema veze,siguran sam da ja to mogu da napravim! RIBE-ribe!Ako im se vlasnici sete da ih nahrane za vikend,lako su zamenljive!................... :D

red coctail:
............................Evo jos nekih zanimljivosti.....za one koji su u vezi-kakva ce biti vasa veza zavisi od toga u kojem je znaku bilo Sunce kada ste se sreli sa svojim partnerom?!Dovoljno je samo da mi kazete u kom periodu ste se upoznali npr. u avgustu znak Lava...........................!A za one koji su u braku,saberite mesec,dan i godinu vaseg vencanja i svedite taj zbir na jednocifren broj npr. 27.04.1980. (27+4+1980=2011=2+0+1+1=4(4=broj koji se trazi))............!
Posto je malo pisano o ovome ranije,evo ponovo vam je na raspolaganju da pitate ako zelite!Pozz! :D

Veza zapoceta u razdoblju Blizanaca:Ovo vreme je pravi pogodak!Blizanac je znak komunikacije i zato ce ova veza potrajati jer cete sve probleme moci da resite razgovorom!Mozda ce vam biti potrebno nekoliko kapi romantike da zasladite sav taj razgovor!Dobre strane:Uvek cete imati o cemu da pricate,pa makar to bili i tracevi!Lose strane:Manjak romantike definitivno cete nadoknaditi razgovorom,ali malo vise poljubaca ne bi nikome skodilo!Plus:Veza ce prstati od sexi mejlova,sms poruka i papirica ispisanim raznim slatkim,neki bi rekli ljigavim "porukama" ! Veza zapoceta u razdoblju Device: Devica je znak koji voli da se opterecuje detaljima pa cete se verovatno,osim datuma kada ste se sreli secati i tacno svega sto ste imali na sebi!Ovaj zemljani znak previse je opsednut sitnicama tako da i ne obraca paznju na velike stvari koje propusta!Ali i Device znaju da se prepuste strastima,kad niko ne gleda...!Dobre strane:Mislicete na sve vazne datume,a oko vas ce sve prstati od urednosti!Lose strane:Sitnicavost moze stvarno da smeta!Plus:U ovoj vezi sve ce ici po ivici i postojace plan za svaku zajednicku aktivnost!Razmislite o tome koliko i zajednicko pranje sudova moze da bude zabavno!Pozz malla-malla! :D

Back