Znaci u krevetu

hmm pa sad dal je dobar ili ne pitanje je.. kod mene napr. dominiraju 4 planete merkur u ovnu i mars u blizancima,zamenili su mesta, jer je merkur vladar blizanaca i mars vladar ovna, pored njih jos i venera i neptun, takodje zamenili mesta neptun u vagi, a venera u ribama. znaci sve mi naopako tacno nako kako zene vole ono nesto sto ne ocekuju i sto ih iritira da upoznaju :lol:....

saturn vladar 8 mi je dobar, nema aplikacione jake aspekte, ali mu je pluton dispozitor dobar, svi losi aspekti su separacioni imam i dva dobra aplikaciona, ali suvladar jarca je uran, a on je uglavnom lose postavljen. imam jedan trigon sa venerom, ali to je ono sto me tera da budem individualac i da sam slobodan bez obzira na desetine zena oko mene.

vadi me iz pizdarija trigon merkura i plutona, koji mi omogucava da nanjusim opsanost i da se iz nje izvucem, a opasnost su jedino zene koje hoce posle sexa da me vezu za sebe ali ja se ne dam ni po koju cenu :lol:

generalno svi su mi trigoni separacioni :( al dominiraju aplikacioni kvadrati a to znaci braco i narocito sestre... da se dooobro pazite glavatog :lol:

pardon obezglavljenog :rotf:

Back