Znači pogrešno

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Prvo da vam svima poželim dobro jutro ili veče,dan kad god da čitate moja trućanja...khmm
bilo kako bilo...Izašao sam skorije sa nekom devojkom,dobro nije baš klinka malo je mladja od mene ali
kako kažu naši stari "najbolje je piče,kad mu dlaka niče" :mrgreen:
Ahh eto opet skrenuh sa teme,fakat je u tome da je ona baš onako fina i draga devojka i svidela se ona meni,,ali nemam neka
osećanja prema njoj nekako sam i sam hladan pre sam uvek onako kad izadjem sa nekom pa dodjem kući,ležim u krevetu,razmisljam satima o nama
o mogućoj budućnosti i tako tome,,,i uvek ista priča,ne potraje mnogo,sad ko je to kriv nije ni bitno,poenta da se završi uvek sa oštricom u mome srcu...
medjutim sad je drugačije,ono poputno sam se ohladio,bole me tuki za ovu klinku a ona se zdala zove me više puta,čujemo se online,pita kad čemo se naći..
ja njoj uvek kažem pa radim sad,kad možemo,ja ti javim..ona smara sa tim kissićima i glupostima a ja ne znam,mislim da je sve to pogrešno kao da nisam ja to...
Otkud odjednom da nisam ja taj kome je stalo nego drugi neko,nemam znači u planu da je ostavim ali ako ona samo odluči da ode neće mi nešto važno biti,iskreno....

Izadjem sa drugovima,popijemo piće svratimo do igraone pikamo pes...odjenom kao da više nisam onaj emotivac od ranije....možda sam umoran jednostavno više od tih
ljubavnih gluposti...
Pre na primer pustim neku pesmu ono osećajnu,krenem da suzim,sad mehh sranje veliko...

Šta vi mislite ljudi el mi se čuka skamenila ili je ustvari u pitanju nešto drugo,,,ajde da vas čujem :whistling:

Prvo da vam svima poželim dobro jutro ili veče,dan kad god da čitate moja trućanja...khmm
bilo kako bilo...Izašao sam skorije sa nekom devojkom,dobro nije baš klinka malo je mladja od mene ali
Ahh eto opet skrenuh sa teme,fakat je u tome da je ona baš onako fina i draga devojka i svidela se ona meni,,ali nemam neka
osećanja prema njoj nekako sam i sam hladan pre sam uvek onako kad izadjem sa nekom pa dodjem kući,ležim u krevetu,razmisljam satima o nama
o mogućoj budućnosti i tako tome,,,i uvek ista priča,ne potraje mnogo,sad ko je to kriv nije ni bitno,poenta da se završi uvek sa oštricom u mome srcu...
medjutim sad je drugačije,ono poputno sam se ohladio,bole me tuki za ovu klinku a ona se zdala zove me više puta,čujemo se online,pita kad čemo se naći..
ja njoj uvek kažem pa radim sad,kad možemo,ja ti javim..ona smara sa tim kissićima i glupostima a ja ne znam,mislim da je sve to pogrešno kao da nisam ja to...
Otkud odjednom da nisam ja taj kome je stalo nego drugi neko,nemam znači u planu da je ostavim ali ako ona samo odluči da ode neće mi nešto važno biti,iskreno....

Izadjem sa drugovima,popijemo piće svratimo do igraone pikamo pes...odjenom kao da više nisam onaj emotivac od ranije....možda sam umoran jednostavno više od tih
ljubavnih gluposti...
Pre na primer pustim neku pesmu ono osećajnu,krenem da suzim,sad mehh sranje veliko...

Šta vi mislite ljudi el mi se čuka skamenila ili je ustvari u pitanju nešto drugo,,,ajde da vas čujem :whistling:

Zamor materijala. Koliko imas godina?

Zamor materijala. Koliko imas godina?

Nemam još 21 :) uskoro punim...

- - - - - - - - - -

takav si samo zato sto te juri :cool:
da te iskulira par dana, al bi krenuli leptirici :zaljubljena:...
ne bi znao sta te je snaslo, pogotovo sto si ovako komotan u ovoj fazi :aha:
nazalost, izgleda da se to nece desiti :neutral:

Hmm moguće,mada ne verujem ako me iskulira na par dana pa ti javim :rotf:

nije enigma, sve je naucno dokazano
hard to get odlicno funkcionise

kad nas neko nece, ili kad nas ostavi, ili kad postoji rizik da nas ostavi, volimo ga jos vise
http://www.ted.com/talks/helen_fisher_tells_us_why_we_love_cheat

"Naučno dokazano"

"Filozofija ljubavi" da što te više šutiram to me više voliš,100% uvek je tako da...
to što neke fufice vole majmunčine to ne znači da smo svi takvi i da su se kroz vekove sve velike ljubavi tako razvijale,da možda će nam
takva osoba predstavljati šta ja znam nekakav izazov a ljudi ih po pirordi vole izazove ali to i dalje ne potvrćuje,verujem da ima ljudi.....:azdaja:

Pa i sam ih poznajem,,,,znači filozofija,okej,nećeš, ne moraš

Mada postoje puno individualnih slučaja ali svako ne uvek....i to većinom kod devojaka

Poslednja izmena:
"Naučno dokazano"

"Filozofija ljubavi" da što te više šutiram to me više voliš,100% uvek je tako da...
to što neke fufice vole majmunčine to ne znači da smo svi takvi i da su se kroz vekove sve velike ljubavi tako razvijale,da možda će nam
takva osoba predstavljati šta ja znam nekakav izazov a ljudi ih po pirordi vole izazove ali to i dalje ne potvrćuje,verujem da ima ljudi.....:azdaja:

Pa i sam ih poznajem,,,,znači filozofija,okej,nećeš, ne moraš

Mada postoje puno individualnih slučaja ali svako ne uvek....i to većinom kod devojaka

Ne vidim nikakav izazov u tome da se neko skriva iza tih igrica to je odmah pokazatelj da ta osoba ima ogromne nedostatke.
Ovako igricama formira maglu i iluziju oko sebe kako bi zadrzala neciju paznju.

I te igrice trebaju biti prefinjene a ne vecno isti sablon, normalno se ljudi smore jer je sustinski jedna velika besmislenost u pitanju.

Po mom misljenju je bolje tako, mada opet zavisi sta hoces. Nekada ispadnes tako hladan i odgurnes devojku od sebe.
Mozda je i bolje nego da kao zaljubljena srednjoskolka mislis na nju svakog dana, da je cimas, juris, a izasli ste jednom samo a ona hladna i da na kraju ispadnes povredjen i budala.

Opet, ako hoces vezu, ne mozes ni da budes hladan, moras da uzvratis toplinom. Mozda se ti nisi dovoljno otkravio samo, verovatno si imao neka losa iskustva, pa se sada malo hladnije i opreznije ponasas.
Tako sam i ja, a onda ti vremenom priraste. Mislim da si samo zreliji i iskusniji, i ne zaljubljujes se i ne mastas o zajednickom zivotu, buducnosti i sl. pre vremana, samo jer si izasao par puta sa devojkom na pice.

ljubavnih gluposti...

Pocinjes da odrastas.

ljubavnih gluposti...

Vreme ti je da se zenis, sinovac, ne vrdaj vise, i ne brljavi, nego se privati, posla, :lol:

pa u 20 god si se umorio? ahhaahah cenim da imas "iskustvo" pa si se zbog toga umorio :rotf: aj razumem da odredjeni zamor dodje u srednjim 20ima (ja) kad nisi vise klinac al u 20,21oj tako nesto.. iskoristi je sinak vreme brzo prolazi

..da to toplo hladno mi nikad nije išlo u glavu...
..aaaa kažu da su plakale što ih ne gledam,mislim da su to bile krokodilske suze...
...kažu ti popularni magazini da žene puno brže prebole vezu od muškaraca...

- - - - - - - - - -

Preterujes, pa tek je na pocetku, jos se nije ni razvio kako treba, vreme je ispred njega.
...Još je bio sasvim mlad,neke barske ptice je lovio tad,kad je vido da se kupa lepa protina kći...

Back