Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
to oni nesto i iz islama preuzeli? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije pravo, no obaveza. Pravo je kod muslimana. Uz uslov da sve žene budu adekvatno zbrinute.a otkud im pravo da imaju vishe zhena??? to neshto kao u islamu?
Nije pravo, no obaveza. Pravo je kod muslimana. Uz uslov da sve žene budu adekvatno zbrinute.
Kod mormona muškarac koji nije bio venčan sa bar tri žene nema šanse da stigne u raj.
Treba primetiti da su ovo načelo zadržali samo fundamentalisti mormoni.
Mejnstrim je odustao od poligamije teškom mukom, pod političkim i vojnim pritiskom.
Precednik, koji je ujedno i prorok, nije imao izbora. Morao je pod hitno da zaspe i sanja da mormoni nisu poligamisti. Što je još gore, morao je ovo da javno izjavi, ali uz popust da oni koji su se tako već venčali ostanu u poligamnom braku.
Jel im svaki predsednik po defaultu prorok, ili je samo kod tog bio slučaj?
Одлично што је отворена тема и о овим болесницима. Него, како реагујете када вам покуцаију на врата?![]()
Mozda su te oznacili kao nedolicnog
a sto je najgore i andjeli su te verovatno tako obelezili
za unistenje![]()
Zato sto je vlast demokratska i postuje verske slobode.A ja mislio -Moroni...
Meni je interesantno da vlasti bilo koje zemlje dozvoljavaju takve organizacije jer je u prirodi vlasti da se bori protiv
konkurencije...Ambivalentnost govori o mazohističkim i samodestruktivnim instiktima društvene svesti...Kolektivno
nesvesnog po Jungu...
Sta da ti kazem tako ce i njih za tebe
Wikipedai tri verzije srpska,hrvatska,bosanska....Nisu oni bаš tako bezazleni...Zašto @Utah ne piše malo o krvnom pokajanju kao praktikovanju Mormona?
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_atonement
A što bi rekao GMO chicken znamo kakve su religije koje pozivaju na prolivanje krvi....
zazi posto imas ''dokaze'' iz predroslog veka podnesi krivicni prijavu u Hag. Sajt nije wiki nego diki nije sija neg je vrat Jer ateisti u Kini i dalje ubijaju i u ovom momentu.
A zanimljiv je i ovaj citat iz mormonske knjige "The pearl of great price":
"And I, the Lord God, spake unto Moses, saying: That Satan, whom thou hast commanded in the name of mine Only Begotten, is the same which was from the beginning, and he came before me, saying— Behold, here am I, send me, I will be thy son, and I will redeem all mankind, that one soul shall not be lost, and surely I will do it; wherefore give me thine honor. But, behold, my Beloved Son, which was my Beloved and Chosen from the beginning, said unto me— Father, thy will be done, and the glory be thine forever. Wherefore, because that Satan rebelled against me, and sought to destroy the agency of man, which I, the Lord God, had given him, and also, that I should give unto him mine own power; by the power of mine Only Begotten, I caused that he should be cast down; And he became Satan, yea, even the devil, the father of all lies, to deceive and to blind men, and to lead them captive at his will, even as many as would not hearken unto my voice."
http://www.lafeuilledolivier.com/Ecritures/PearlGP.htm
Dakle, ovde Bog kaže da je Satana, koji je bio od početka, dakle nestvoren i oduvek kao i Bog, stao pred njega i rekao: "Gle, evo me, biću sin tvoj, i otkupiću celo čovečanstvo, da nijedna duša ne bude izgubljena, i to ću učiniti, i odaj mi dakle počast". Ali onda Božiji Sin, koji je bio od početka i oduvek kao Bog, dolazi i ne kaže ništa slično, već samo kaže "Oče, neka bude volja tvoja, i slava zauvek". I onda Bog odlučuje da je Satana hteo da uništi čoveka, iako se ponudio da ga spasi,i bacio ga u pakao. Dakle, ovde se ne nudi Sin Božiji da spasi čovečanstvo, već satana, a Bog ga zbog toga baca u pakao.
Pa kakve su ovo halucinacije?