Znači imam sitnu dilemicu

Ruzna Ko Lopov -Dilema sta raditi,kada vidite muskarca sa otkopcanim slicem,uopste ne postoji.Osnovni je red,prici muskarcu i tiho mu reci:Moram da vam kazem,ali Vama
je otkopcan slic! Tako bi uradila svaka lepo vaspitana,devojka ili zena.Ukoliko se radi o starijem muskarcu,kome je slic otkopcan,tu je vec drugi slucaj.Zena treba da mu pridje
i posto on verovatno ne cuje,a i ruke su mu nesigurne,treba jednostavno da mu savim pridje i da mu podigne zipcer za zatvaranje slica.! Eto to bi bio pravi savet,onoj
zbunjenoj koleginici,koja ne zna sta da radi,kada vidi muskarca sa otvorenim slicom.Koliko bi se tek zbunila,da nesto izviri iz tog slica??
Veoma me ljuti,kada vidim da se u nasem jeziku,odomacilo ime za muski Penis,da ga nazivaju Budalom.Kakva budala.Pa on stvara nove ljude.Zene sanjaju da taj predmet
svoje zudnje,drza u svojim rukama.Da ga maze,miluju i ljube.Ne.Penis nije Budala.On je dragulj,najlepsi na svetu.Zar ne,drage zene?
[emoji38]

ja Sam u mojeg kolege videla sise vece od mojih
i nista nisam rekla da ne pomisli da ga gledam u zabranjene delove tela:roof:

:hahaha:
Pa to i nije tesko videti kad su vec tolike))))
Trebala si ga pitati nosi li brushalter sa zicama ili obican )))

:eek: Ja sam rekla. A nisam jednom videla.
Bolje da mu kazem da mu je "prodavnica otvorena", nego da i dalje seta tako.

Ili samo da zapocnes ono,kad je mrtvak u kuci,vrata su otvorena )))

Ako bi vidjeli da je u vašeg kolege (radnog) otkopcan šlic da li bi njemu rekle da zakopca isti ?

Ja nisam ništa rekla jer kontam ako kažem možda će pomisliti "au dje ova gleda"

Zbog toga sam pretjutela

Zasto da ne,bolje ti da mu kazes nego da se blamira ko zna do kada...
Ja sam jednom prilikom opomenuo devojku/zenu u diskoteci,malo je popila pa je hulahopkama zakacila suknjicu,koja je em kratka em siroka,tako da nije ni osetila da joj je doope na izvolte.
Mozda je njoj u tom momentu bilo neprijatno,ali bilje da joj kaze neko nego da umesto nas 40-50 vidi svih hiljadu ljudi )))

Ako bi vidjeli da je u vašeg kolege (radnog) otkopcan šlic da li bi njemu rekle da zakopca isti ?

Ja nisam ništa rekla jer kontam ako kažem možda će pomisliti "au dje ova gleda"

Zbog toga sam pretjutela

reko bi
razlog što mu ne bi rekla ti je bezveze jer možeš da obrazložiš da ti je pogled dole privuklo nešto belo za šta se ispostavilo da su gaće tj. da ti je zbog toga pogled refleksno sišao naniže

- - - - - - - - - -

ujedno bi ukoliko ne zakopča isti znala dal je manijak il nije

Back