- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas sam neki uzbudljiv...Po cemu znate da ste uzbudili forumasicu?
po tome kad kazem dobar dan a ona skine gacePo cemu znate da ste uzbudili forumasicu?
Oo
Pa vi niste svesni svoje nesvesti
Znas nesto sto mi ne znamo?Oo
Pa vi niste svesni svoje nesvesti
Ili kažeš doviđenja a ona oblači gaće preko glavepo tome kad kazem dobar dan a ona skine gace)))
Znali smo se iz vidjenja,dobar dan i dovidjenjaIli kažeš doviđenja a ona oblači gaće preko glave))))
Nemoj se potcjenjivati,budi samouvjeren.E bas sam neki uzbudljiv...
Jedno bih je uzbudio ako bih joj slucajno zgazio hrcka.
Mada se to kaze iznervirao...
Ko ce bre da se uzbudi zbog mene...
Možda i jeste, ne zbog nas par što smo ti odgovorili.I stvarno mislite da se nijedna nije uzbudila na forumu?![]()
Ma ne ke.njaj,ti znas da nije zbog vas parMožda i jeste, ne zbog nas par što smo ti odgovorili.
---
Ali pišemo da tema ide, možda dođe neko da iznese drugačija iskustva, uvek zanimljivo da se čitaju tračevi ko o kome.
I stvarno mislite da se nijedna nije uzbudila na forumu?![]()
Kad se zarumeni.To nismo rekli.
Rekli smo da ne znamo kada se uzbudila
Aaaa jeeeste kome bi ti zaman bio privlacanIzvinjavam se kolegama što sam podržao njihov stav da nije zbog njih, od sadagovorimkucam samo u svoje ime.
To sam se i sam dugo pitao, i teška srca došao do odgovora koji se poklapa sa opštim konsenzusom... Ali ima i drugih forumaša kojima verujem da uspeva, kako da uzbude tako i da to prepoznaju. Još da ih ne drže u karantinu gde bi Krsti bio kraj.Aaaa jeeeste kome bi ti zaman bio privlacan![]()
Svako je nekome privlacanTo sam se i sam dugo pitao, i teška srca došao do odgovora koji se poklapa sa opštim konsenzusom... Ali ima i drugih forumaša kojima verujem da uspeva, kako da uzbude tako i da to prepoznaju. Još da ih ne drže u karantinu gde bi Krsti bio kraj.
---
Možda ne znam da uzbuđujem, ali zato što izluđujem![]()
Pa okej, uzećemo sve relativno, uključujući i pojam ''uzbuditi''. Ne znam kako to sad ide, ali ranije su mi ovi stariji forumaši pričali da kad ti stigne prajvat sadržine tipa ''Hej, ćao, intrigantan si jel znaš to, nekako mističan, imaš tu neku dubinu, dopadaju mi se tvoji postovi, slažem se sa tvojim stavovima kao da se oduvek poznajemo, sviđa mi se tvoj smisao za humor, baš si neobičan, drugačiji od ostalih...'' - da je to znak da bi forumašica da te kresne.Po cemu znate da ste uzbudili forumasicu?