Znaci 2

Prosvetli nas.

---

Mslm, iskreno, mogu da zamislim da je nekom tako dosadno i da se uzbudi zbog drugara sa foruma, mslm meni se dešavalo, što kucajući što van neta, ali eto sa godinama shvatam da je bolje ne pretpostavljati šta se sa drugima dešava, neš krivično da odgovaraš ako grešiš, a i manje se razočaravaš.

Aaaa jeeeste kome bi ti zaman bio privlacan :roll:
To sam se i sam dugo pitao, i teška srca došao do odgovora koji se poklapa sa opštim konsenzusom... Ali ima i drugih forumaša kojima verujem da uspeva, kako da uzbude tako i da to prepoznaju. Još da ih ne drže u karantinu gde bi Krsti bio kraj.

---

Možda ne znam da uzbuđujem, ali zato što izluđujem :zaljubljena:

To sam se i sam dugo pitao, i teška srca došao do odgovora koji se poklapa sa opštim konsenzusom... Ali ima i drugih forumaša kojima verujem da uspeva, kako da uzbude tako i da to prepoznaju. Još da ih ne drže u karantinu gde bi Krsti bio kraj.

---

Možda ne znam da uzbuđujem, ali zato što izluđujem :zaljubljena:
Svako je nekome privlacan :)

Po cemu znate da ste uzbudili forumasicu?
Pa okej, uzećemo sve relativno, uključujući i pojam ''uzbuditi''. Ne znam kako to sad ide, ali ranije su mi ovi stariji forumaši pričali da kad ti stigne prajvat sadržine tipa ''Hej, ćao, intrigantan si jel znaš to, nekako mističan, imaš tu neku dubinu, dopadaju mi se tvoji postovi, slažem se sa tvojim stavovima kao da se oduvek poznajemo, sviđa mi se tvoj smisao za humor, baš si neobičan, drugačiji od ostalih...'' - da je to znak da bi forumašica da te kresne.
Otprilike ko kad neko od nas pošalje kujaс u inbox. Samo kažu da sliku ne dobiješ odmah nego u narednom pepeju.

Back