"Znaćeš da je pravi/a"

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li je stvarno toliko jednostavno?

• Da, naravno!

• Da, ali samo u španskim serijama i američkim filmovima...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
CURSE:
Sreco hvala ti sto si me upozorio da trebam da osecam konkurenciju kad si ti u pitanju.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ..

..jel moze ovako..ti me miniraj na svakoj temi..kao sto si i do sad radio...a ja cu da vrckam za tobom i da ti se plezim..pa ko moze vise da izdrzi... :razz: :lol: :lol: :lol: :D
Je te miniram? :shock:

Elem, nikad ja nisam bio za rudara/minera/deminera, znas... tresu mi se ruke i to, a i koncentracija mi nije uvek na nivou...

Najbolje bi bilo da zadrzimo status quo, sta kazes?

Bad_Wolf:
Za ceo zivot su rodbina i smrt.

Partner ima da radi za svoje mesto - debelooo!

Ne odvajam bas mnogo vremena za citanje foruma, al u poslednje vreme nalecem na Vukove izjave s kojima se sve nesto slazem... Iza decje slicice krije se kanda cova sa iskustvom...

2 Natasa^2
Nego, mnogo se tu fame pravi bas zato sto ljudi previse ozbiljno to shvataju. Mislim, jeste ozbiljno ali obzirom da nista ne znamo unapred i da je sve promenljivo, ne postoji garancija da ce neke 2 osobe 'ziveti srecno i zadovoljno do kraja zivota'. Crazy. Iza toga da neko provede vek sa nekim mislim da najvise stoji prvo _odluka_ a potom mnogo energije ulozene u odrzavanje tog odnosa, a ljubav je pocetni i potreban uslov, ali ne i dovoljan. Ali, zasto unapred procenjujes da li ces sa nekim biti ceo zivot kad nema sanse da znas? I naravno da onda nikada ne mozes reci - da, to je ta osoba.

Mislim da ne znam ko je 'pravi', i verovatno postoji vise 'pravih', samo je pitanje moje spremnosti, njegove spremnosti i ljubavi koja se desi u pravom momentu.

Mislim da se to nikad ne zna, dal je neko "pravi" ili " za ceo zivot" ne postoje garancije za tako nesto!!!

Za mene nije jednostavno jer previse razmisljam i analiziram....medjutim neopterecujem se time...ako "pravi" uopste postoji, mislim da cu ga prepoznati...

Back