elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
elendil:Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
gigule:e stvarno... nema potrebe da se nerviraš ...
ovo sam već ovde pisala ali evo ponovo:
Merkur najčešće ima retorgradno kretanje, dešava se i po 4 puta u toku godine i to traje oko tri sedmice.
Veruje se da u ovom periodu ne treba započinjati ništa novo, posebno ako je posao u pitanju, već pregledavati, ispravljati započeto, proveravati i sl. i bez nerviranja tj treba biti spreman na redove, čekanja i nepredviđeno odugovlačenje...
ove godine npr. Merkur je retrogradan od 20.marta do 12.aprila, 23.jula do 16.avgusta i 14.novembra do 4.decembra.
Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
ALBANAC DIVLJAO U AVIONU LUFTHANZE: stjuardesi (50) zapretio ziletom nedugo nakon poletanja. Iznenada je iskocio iz sedista i stjuardesi stavio zilet pod vrat
Nisam nasao tacno vreme poletanja malezijsklog aviona. Po univerzalnom Neptun na tacki MC
"Tamo gde treba" bi bilo u Blizancima (sedište) i u Devici (sedište i egzaltacija). Doduše, u Vodoliji i Škorpiji je superiorniji, rekla bih.Vodolija - tacno tamo gde treba.![]()
To je božanska logika, smrtnicima većinom nerazumljiva.