elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
elendil:Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
prosto mi je nemoguce da je to samo zato sto bi bilo problema u komunikaciji....
gigule:e stvarno... nema potrebe da se nerviraš ...
ovo sam već ovde pisala ali evo ponovo:
Merkur najčešće ima retorgradno kretanje, dešava se i po 4 puta u toku godine i to traje oko tri sedmice.
Veruje se da u ovom periodu ne treba započinjati ništa novo, posebno ako je posao u pitanju, već pregledavati, ispravljati započeto, proveravati i sl. i bez nerviranja tj treba biti spreman na redove, čekanja i nepredviđeno odugovlačenje...
ove godine npr. Merkur je retrogradan od 20.marta do 12.aprila, 23.jula do 16.avgusta i 14.novembra do 4.decembra.
posebno kod ljudi koji u natalnom horoskopu imaju retrogradan merkur :wink:
meni je ME u jarcu retrogradan na samom ASC i u konjunkciji sa MA u jarcu. sta to znaci. cinjenica je da brzo mislim i da uvek pred sobom imam neki cilj i mnogo citam..., ali kad treba ja da se izrazim uvek imam neki problem. da li je to zbog retrogradnog ME? da li ovaj aspekt planeta ima uticaj na posao kojim se bavim...?Hoces li mi nesto reci o mom retrogradnom sarurnu u jarcu u sedmoj kuci?
ALBANAC DIVLJAO U AVIONU LUFTHANZE: stjuardesi (50) zapretio ziletom nedugo nakon poletanja. Iznenada je iskocio iz sedista i stjuardesi stavio zilet pod vrat
Nisam nasao tacno vreme poletanja malezijsklog aviona. Po univerzalnom Neptun na tacki MC
"Tamo gde treba" bi bilo u Blizancima (sedište) i u Devici (sedište i egzaltacija). Doduše, u Vodoliji i Škorpiji je superiorniji, rekla bih.Vodolija - tacno tamo gde treba.![]()

To je božanska logika, smrtnicima većinom nerazumljiva.