Znacenje planeta: MERKUR

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku Vam je Merkur?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svi mi znamo da kada je merkur retrogradan ne treba stupati u novu ljubavnu vezu. Da li neko moze da mi kaze ZASTO :?: :?: :?: prosto mi je nemoguce da je to samo zato sto bi bilo problema u komunikaciji.... :roll: mislim sta toliko lose moze da se desi :shock:
Ako neko zna neka kaze please :D

e stvarno... nema potrebe da se nerviraš ...

ovo sam već ovde pisala ali evo ponovo:
Merkur najčešće ima retorgradno kretanje, dešava se i po 4 puta u toku godine i to traje oko tri sedmice.
Veruje se da u ovom periodu ne treba započinjati ništa novo, posebno ako je posao u pitanju, već pregledavati, ispravljati započeto, proveravati i sl. i bez nerviranja tj treba biti spreman na redove, čekanja i nepredviđeno odugovlačenje...
ove godine npr. Merkur je retrogradan od 20.marta do 12.aprila, 23.jula do 16.avgusta i 14.novembra do 4.decembra
.

gigule:
e stvarno... nema potrebe da se nerviraš ...

ovo sam već ovde pisala ali evo ponovo:
Merkur najčešće ima retorgradno kretanje, dešava se i po 4 puta u toku godine i to traje oko tri sedmice.
Veruje se da u ovom periodu ne treba započinjati ništa novo, posebno ako je posao u pitanju, već pregledavati, ispravljati započeto, proveravati i sl. i bez nerviranja tj treba biti spreman na redove, čekanja i nepredviđeno odugovlačenje...
ove godine npr. Merkur je retrogradan od 20.marta do 12.aprila, 23.jula do 16.avgusta i 14.novembra do 4.decembra
.

sve neshto retrogradan pred ispitne rokove 8)

Obicno sto uradimo za vreme retrogradnog merkura, ispostavi se da smo uradili pogresno kada on krene direktno, pa posle moramo da ispravljamo. :x Ipak, to ne mora da bude uvek slucaj i pravilo, :lol: posebno kod ljudi koji u natalnom horoskopu imaju retrogradan merkur :wink:

z:poz: meni je ME u jarcu retrogradan na samom ASC i u konjunkciji sa MA u jarcu. sta to znaci. cinjenica je da brzo mislim i da uvek pred sobom imam neki cilj i mnogo citam..., ali kad treba ja da se izrazim uvek imam neki problem. da li je to zbog retrogradnog ME? da li ovaj aspekt planeta ima uticaj na posao kojim se bavim...?

Zavisi kako je postavljeno 3. polje, ako pričamo o mišljenju i izražavanju, a u vezi s poslom zavisi da li postoji veza tog retro Merkura sa kućama koje govore o poslu i profesiji (10. i 6. kuća).

Takođe su jako važni svi aspekti koje on gradi, kao i pozicija njegovog vladara (u ovom slučaju to je Saturn, pošto je u Jarcu).

NESTALI NAKON AKTIVIRIRANJA KLIZISTA U KOLORADU GRADU
Spasioci u potrazi za 3 nestala u blizini Solt Krika i jezera Vega

http://photos.mercurynews.com/2014/05/26/photos-grand-mesa-mudslide-miles-wide-3-still-missing#5

600_3793963.jpeg

Elekcioni graf prvog susreta Denver Kolorado astroloske grupe. Osnovana 14.04.2008, okupljaju se svake druge subote u kafeu Merkur. Za razliku od karte biblioteka im nije losa, 126 astroloskih knjiga mogu se uzeti na citanje i vratiti pri sledecem susretu.

https://www.flickr.com/photos/chris-brennan-astrologer/8192493517/

To je božanska logika, smrtnicima većinom nerazumljiva.

Хм...па не би се баш рекло...већ чиста стратешка...интелектуална... ;)

Ova osoba može da se pohvali besprekornom logikom, oštrim umom i urođenom intuicijom. Reč je o ljudima koji uvek vide korak ispred. Vi ste pomislili, a Merkur u Vodoliji je već na putu realizacije vaših misli.

Ovo su osobe koje se neće upuštati u besmislene diskusije i dokazivanja. Reći će vam jednom, a pametnom je to dosta. Shvatili, ne shvatili, isto vam se hvata.

Poslednja izmena:

Back