ZNACE LI VAM STA OVI IZBORI ZA GRADONACELNIKA?

Nemojj te me pogresno shvatiti sa ovom temom.
Ja obozavam ovaj grad, tu sam rodjen i daj boze nikada necu otici.
Samo su me jednostavno smorili ovo izbori ne mislim samo na lokalne izbore nego se nizu jedni za drugima a oni svaki put prave sve vecu paradu.
Ja bih prvi isao na svako glasanje kad ove predizborne kampanje ne bi izgledale kao iz holivudskih filmova.
Obecavaju "kule i gradove" kao da u ovom gradu zive sve sami metuzalemi pa nevidimo realnost.

Na izbore, bilo koje, izlazis zbog sebe i tebi dragih ljudi, a ne zbog politicara i njihovih ovakvih ili onakvih obecanja. Procitaj izmedju redova i sve ce ti se kazati. Da smo svi izlazili kad je trebalo, i glasali kako je trebalo (samo poslusali zdrav razum), ne bi nam se dogadjale sve ove dosadasnje gluposti i imali bismo barem deset godina vise kvalitetnog zivota. Ovako, citajuci neke post-ove, nisam siguran da smo lekciju naucili. Svako naredno otreznjenje bice nam sve bolnije. Uzmimo se u pamet, ako nista drugo zbog onih koji ostaju posle nas!

pa sta ima tu da se prica??.....oni koji su umesani u to,oni cute i "RADE"...

to su one KLASICNE stvari koje vec i ptice na granama znaju....namestanje poslova,"pranje" para,uzimanje %,SUPER-ULTRA korupcija(placanje i veze,time se i neki clanovi ovog fruma BAVE),zidanje vila i bazena...itd,itd.....mislim,sve su to stvari kojima se sluze NESHA i (veseli)DS DRUGARI.....

sada je doslo vreme da se izabere manje ZLO.....i ovoga puta,DEFINITIVNO manje zlo je Aleksandar Vucic.....inace ce Nesha i drugari da zaviju BG u SIVO...

steta sto "drakula" nije prosao.... :(

Back