- Poruka
- 21.429
Ja sad ne znam koliko je ovo tačno da su preširoki. Zato sto su isti Španci po izgledu. Ovoj opoziciji ne treba svaku osudu poverovati. Ipak je ona ista koja je krala i preplaćivala svoje tramvaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... а сада је наш ред да крадемо и преплаћујемо ...Ja sad ne znam koliko je ovo tačno da su preširoki. Zato sto su isti Španci po izgledu. Ovoj opoziciji ne treba svaku osudu poverovati. Ipak je ona ista koja je krala i preplaćivala svoje tramvaje.
Svaki je dobar, važno da je nov, da je niskopodni, dosta mesta za sedenje i da ima klimu.a koji su to bolji tramvaji od turskih ?
Oni koji odgovaraju šinama po kojima treba da se krećua koji su to tramvaji bolji od turskih ?
Bukvalno tako.... а сада је наш ред да крадемо и преплаћујемо ...![]()
Bez sekiracije, braca i kumovi ce se i dalje voziti Meklarenima, a za ostale pa koga briga cime se vozi "stoka".
Ко аутобуси који се распадају.To su jedni od najboljih tramvaja na svijetu.
Нећемо сад да ситничаримо за десетак центиметара, ипак смо сместили Турцима да нам обоје трамваје у византијско плаво.Nema do JUS standarda, čak ga je i Tuđmanova zločinačka NDH2 prihvatila, samo zamaskirala u neko drugo ime.
Jelka je koštala 83 miliona evra.
Mogli smo da ih ostavimo crveno u sećanje na Murata.Нећемо сад да ситничаримо за десетак центиметара, ипак смо сместили Турцима да нам обоје трамваје у византијско плаво.![]()
Да видимо шта каже ВИ:Mogli smo da ih ostavimo crveno u sećanje na Murata.
Prvo naruče tramvaj, pa kad ga isporuče, onda uzimaju mere, da vide, da li se uklapa u naš sistem. Ko nas je kleo, nije žalio. Ovakve nestručnisti i neodgovornosti, nema na daleko. Kao i preslaganje, kocki, na Trgu Republike. Presipanje iz šupljeg u prazno, bezbroj puta. Ili, eksperimentisanje, sa kružnim tokovima. Nije gradonačelnikovo, da on određuje, gde će biti, kružni tokovi. Gde su saobraćajni inženjeri, koji ne treba da eksperimentišu, nego da poznaju struku?! Goru vlast, Srbija u svojoj istoriji, nije imala. Sve im je labavo, klimavo, našminkano,aljkavo... Daj Bože, da više ne bude nesreća, sa smrtnim ishodima građana. Tu sam skeptičan. Otvori se zemljo, i sve nas progutaj, kad smo ovo, kao narod dozvolili.Krajem maja u Beograd je stigao prvi od 25 tramvaja nabavljenih iz Turske, a kako je za eKapiju nezvanično rekao izvor iz GSP-a Beograd upućen u trenutna tesiranja prve vizantijskoplave Bozankaje, ona je šira u odnosu na druga šinska vozila u Beogradu, a to će u svakodnevnom saobraćaju praviti probleme.
"Širina ovih tramvaja je takva da kada u budućnosti budu nailazili iz suprotnih smerova, neće moći istovremeno da prođu na svim raskrsnicama, već će tramvaj iz jednog smera morati da propusti prvo da prođe onaj iz drugog, pa tek da on nastavi", ukazuje izvor eKapije.
U međuvremenu je, kada je reč o tramvajskom podsistemu javnog prevoza u glavnom gradu, utvrđeno da je prilikom poslednje rekonstrukcije raskrsnice u Nemanjinoj, na uglu sa Resavskom, razmak između šina sužen, što znači da ćemo u predstojećem periodu imati šire nego što treba Bozankaje i uži razmak između šina na pomenutoj raskrsnici.
Mi smo nesposobni, da napravimo, fen i blender, a ne ozbiljnu mašinu, kakva je tramvaj. To je za nas, kvantna fizika.Prilagodiće problematična mesta i to je to. Samo što će to dodatno da košta. A zašto nema u Srbiji proizvodnje tramvaja i vozova? U Hrvatskoj Končar proizvodi tramvaje i vozove.
Ja sad ne znam koliko je ovo tačno da su preširoki. Zato sto su isti Španci po izgledu. Ovoj opoziciji ne treba svaku osudu poverovati. Ipak je ona ista koja je krala i preplaćivala svoje tramvaje.
Jelka je koštala 83 miliona evra.