Victim of Circumstances
Početnik
- Poruka
- 22
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite ako ova tema vec postoji,ali ja nisam mogla da je pronadjem..
Nedavno sam slikala jednu zmiju,pa me zanima koja je,ako neko zna,molim vas neka mi napise ovde..
Evo i fotke:
![]()
Moguce da je 'Bitis arietans' ili sarka,najvise lici na jednu od te dve..
ali na vikipediji pise da Bitis Arietans zivi u Africi,a ja sam ovu slikala u Valjevu..
Tako da je sigurno sarka..
дебело је залутала !!Moguce da je 'Bitis arietans' ili sarka,najvise lici na jednu od te dve..
ali na vikipediji pise da Bitis Arietans zivi u Africi,a ja sam ovu slikala u Valjevu..
Tako da je sigurno sarka..
Onda je ovo Poskok jel tako?..............Poskok ima rog na vrhu..i to znate...ova sa slike ga nema..samo u Valjevskom kraju obitava oko 7 vrsta poskoka..ali SVI imaju rog...
lici na belousku....
Izvinite ako ova tema vec postoji,ali ja nisam mogla da je pronadjem..
Nedavno sam slikala jednu zmiju,pa me zanima koja je,ako neko zna,molim vas neka mi napise ovde..
Evo i fotke:
![]()
Setio sam se koja je ovo zmija...Coronella austriaca...inace svi ljudi je veoma cesto mesaju sa sarkom, ali znajte da je tesko naici na sarku zato sto je veoma retka kod nas.
Toliko o vasem poznavanju zmija![]()
Mogu i ja da tracim vreme trazenjem po Wikipediji.
Pa sto nisi? Bolje i to nego da dajes lazne informacije koje mogu nekoga kostati i zivota cak. A i nije bitno odakle su informacije uzete, bitno je da se zna znanje.
Mada ja nisam naziv nasao na vikipediji, vec sam se setio da je slicno pitanje bilo na drugom forumu.
PozZz...