ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Ако бих кренуо да ти одговарам на свако горе постављено питање везано за адвентизам отишли бисмо далеко од теме подфорума.
И не никако не могу да се пореди адвентизам који се пропагира кроз овај филм и оно што ради Рјапко кад спомиње Православље у контексту обуке у борењу. Такође је сасвим нормално да ако већ желиш да упознаш нечију културну баштину ( што одређени облици источњачких борилачких вештина и јесу) да ћеш морати да се упознаш и са митологијом тог/тих народа. У том контексту је много лакше објаснити и рад у Системи кроз Православље него ли само кроз пуко механичко вежбање.
Адвентизам представља изузетно агресивну јудео хришћанску секту која ствара фанатике а колико је опасна да се видети и на примеру главног јунака филма који су направили. Своју лаковерност и неспособност да раздвоји суштинско од манипулативног он је пребацио на спритуални ниво где је за све окривио " сатану" и "окултне праксе у оквиру унутрашњих школа кинеских вештина"- молим те одрасти и прихвати одговорност за своје изборе...
Додуше, разумем и тебе зашто афирмишеш адвентизам....
Превише погрешних претпоставки...
Некима није баш најјасније да скривање из неколико налога на форуму тражи висок ниво концентрације у комуникацији што овај наш пријатељ нема. Што се да видети по многим његовим дискусијама где је више побркао са ког налога је шта одговорио...
С друге стране нисам му случајно поменуо да на овом под форуму не промовише адвентизам и сл пројекте...
Kao prvo pocinjes da bivas smesan, jer kada nemas argumenata, onda pises sta ti padne na pamet

Kao drugo, ja imam samo jedan nalog i jedno ime,a to je upravo ovo pod kojim se javljam.
Kao trece,za tvoju informaciju sam Biblijski pravoslavac, tj. verujem u Boga kroz Bibliju.
Sada pitanje za tebe: sta sam to Pobrkao, Dokazi kada si tako siguran

Ocigledno da ti Nemas pojma sta je Hriscanstvo i lepo sam ti napisao da Pitas , jer ocigledno tu materiju ne poznajes.I na koji nacin Rjapko pominje Pravoslavlje,da li si ikada video ijedno svesteno lice iz Pravoslavlja da spaja teologiju i borbu

Tebi ocigledno nije jasno da ovaj film nema veze sa adventizmom, vec je potpuno druga poruka upucena Hriscanima uopsteno. Mozda bi drugacije reagovao da su ga radili pravoslavci.U Pravoslavlju postoji sekta kojoj pripadaju Ziloti, da li uopstre znas ko su oni i odakle dolaze

Tvoj citat: " Адвентизам представља изузетно агресивну јудео хришћанску секту "
Ja nikada nisam igde procitao i cuo od nekoga da su oni izuzetno Agresivni, kako ih ti pokusavas predstaviti, da li bi mogao da to i dokazes

Drugo,zasto si adventizam predstavio kao judeo hriscansku sektu, da li uopste znas njihov istorijat

Da li znas da adventizam Napusti svake godine 300 Hiljada vernika, jer se i oni kao i sve ostale teolosko hriscanske zajednice, ukljucujuci i pravoslavce priklanjaju Vatikanu, koji ce u Jerusalim jednoga dana dovesti antihrista

I zasto su po tebi adventisti fanataci, da li si ikada imao prilike da razgovaras sa njima i da onda shvatis ko su oni

Junak filma prebacuje na spiritualni nivo, mada je u pocetku radio na fizickom planu, a onda je usao u istocnjacku ezoterisku "duhovnost", i totalno "zastranio", da je cak i porodicu rasturio,a to je shvatio kasnije, da mu je ta ezoterija unistila normalan zivot, ali po tebi ne , po tebi je on bio adventisticki fanatik, mislim da je ovo smesno sa tvoje strane.
Citat : "Додуше, разумем и тебе зашто афирмишеш адвентизам."
Odakle ti ideja da ja afirmisem adventizam i kakve veze imam ja sa njim

Citat : " молим те одрасти и прихвати одговорност за своје изборе"
Da li bi ovo mogao da objasnis, konkretno, molim te

Bas mi je sada lakse sto nije Lucifer u pitanju nego Satan, Sotona i sl. Hhahahahahhaahah nije sija nego vrat. Nije kurwa nego prostitutka.