Zloupotreba situacije samohranih majki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje, ali ja citam samu postavku teme i vidim osobu koja je nosena sumnjom zavirila u mamin telefon (svi znamo da se to ne radi, ali mislim da nije poenta u tome) i dozivela shok i zabrinula se.
Deca, koliko god godina imala, obicno ne razmisljaju o seksualnom zivotu svojih roditelja, pa kad se sa tim susretnu obicno reaguju...zbunjeno.
Pogotovo što sam pročitao neke stvari koje su iživljavanje, pa sam postavio temu, možda nekome zatreba.

wats ap, viber, mesindžer, imesidžis..... svejedno je...sve je to njeno privatno i intimno područje u koje ne bi trebalo nikada da viriš
kao što se podrazumeva da se majci ne viri u siise ili ispod suknje tako joj se ne viri ni u mejlove ili u telefon.
krpelju.
Nisam tražio da otkriješ šta ti radiš, jesi, sad je gotovo, i nije me briga. Smatram da bi svako normalan pogledao, mislio sam da je bolesna i da neće da mi kaže.

Postoje, ali ja citam samu postavku teme i vidim osobu koja je nosena sumnjom zavirila u mamin telefon (svi znamo da se to ne radi, ali mislim da nije poenta u tome) i dozivela shok i zabrinula se.
Deca, koliko god godina imala, obicno ne razmisljaju o seksualnom zivotu svojih roditelja, pa kad se sa tim susretnu obicno reaguju...zbunjeno.
Bojim se da ovaj Jav previše razmišlja o seksualnom životu svoje majke a to je devijacija po meni.

majko terezo udubi se u priču i shvatićeš svu njenu bizarnost
jel bi ti volela da ti sin hakuje viber i da čita tvoje prepiske sa ljubavnikom koji ti upravo piše šta bi ti sve radio da si blizu?
zašto stigmatizujete žene koje nisu u braku praveći od njih sneguljice koje nisu ni za krivog stojka na terenu i stalno ih neko prevesla iako su mnogo dobre...
Mislim da smo temu dozivele na dva potpuno razlicita nacina. Ne mislim da su samohrane majke sneguljice koje neko iskoriscava, to se moze svakom dogoditi. Ali da zena moze biti toliko usamljena da pristane i na ono na sta insce ne bi u to verujem. I muskarac isto tako, naravno.

naravno da nije dobro.
ipak prepusti odluku onome o čijem se životu radi.
tvoja mama na sreću nema obavezu ni prema jednom od tih tipova sa kojima se sreće pa ako joj se nešto ne dopadne
ima mogućnost da ode ili da reaguje.
nemoj mi reći da si još pročitao kako nije umela da se odbrani i da kaže da ne praktikuje analni sex ili da ne želi da joj dečko posle anala gurne pišu u usta očekujući felacio
u bre šta si se ti sve načitao sranja ali ....
sve je mogla da uradi ako nije zaista htela da joj se to desi.
Ne traumiraj dete, sad neće moći da spava. I kako li će mu biti kad sedne da jede, a majka mu pridje pa ga poljubi? :(

Zapravo je bez toga na vrhunskom nivou sve drugo premalo. To uopšte nije šovinistički jer izuzetan seksualni život partnera se bazira na psihičkoj povezanosti u veoma velikoj meri.

Ima naravno onih koji veruju da im je seks ludnica a u stvari nikada nisu naleteli na pravu osobu, čuvenog muškarca ili ženu od poverenja.
Ne umanjujem vaznost seksa, dobrog seksa, ali kada se dodje u odredjene godine toga vise nema. I sta je onda to sto izistinski povezuje dvoje ljudi kao par?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back