Zloupotreba situacije samohranih majki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stvati ne.

Ti projektuješ svoju potisnutu grižu savesti na ljubavnike svoje majke. Ona potiče iz činjenice da si na nekom nivou svestan da si balast svojoj namučenoj majci i tobož štiteći je od onih koji je iskorišćavaju pokušavaš da relativizuješ svoj strah od preuzimanja životnih obaveza i osamostaljivanja.

Zagrizi svoj život i pusti majku da živi njen. Ti tu i onako ne možeš mnogo pomoći sem tako što ćeš da je maksimalno rasteretiš. Duguješ joj to.
Rešenje budaje je uvek glupo, budala se teško krije i sakriva sebe

pa evo i tebe je svrbelo da nam se poveriš da joj čitaš poruke krišom i da možeš da vizuelizuješ scene njenih seksualnih aktivnosti koje si nazvao odvratnim stvarma
šta ti u stvari očekuješ od nas
da plačemo nad tvojom mamom i njenim pogrešnim izborima?
ukazujemo ti na bag u sistemu a ti se opireš i srljaš dublje u analizu otkrivajući neočekivane stvari o sebi iako misliš da nisi ništa reko.

Postoje neka divna bića, spletom nesrećnih ili srećnh okolnosti, stvori ih život. To su samohrane majke. Tu negde nastaje njihov problem, ako zanemarimo ekonomske i slične, ostaju socijalni, oni emotivni. Čini mi se da su one veoma ranjive, pogotovo kada je u pitanju seks. Ovde bih da porazgovaramo o stavovima, iskustvima... I moja majka je samohrana i znam da je
mnogo puta seksualno i emotivno iskorišćena.
Eh, koliko puta sam ja bio seksualno iskorišćen od strane samohrana majki pa se ne žalim.

Ne budu tako strog prema sebi.

Ispeci zanat, osamostali se, mlad si čovek, zaskočiće te 1000 usamljenih žena ako budeš pametan pa ćeš vremenom početi da razumeš svoju mučenu samohranu majku koja ne može da diše punim plućima jer brine za tebe pošto si tako nesamostalan.

pa evo i tebe je svrbelo da nam se poveriš da joj čitaš poruke krišom i da možeš da vizuelizuješ scene njenih seksualnih aktivnosti koje si nazvao odvratnim stvarma
šta ti u stvari očekuješ od nas
da plačemo nad tvojom mamom i njenim pogrešnim izborima?
ukazujemo ti na bag u sistemu a ti se opireš i srljaš dublje u analizu otkrivajući neočekivane stvari o sebi iako misliš da nisi ništa reko.
Ne interesuje me mama u tom smislu. I nije ova tema samo o njoj, ona je jedan od primera. Hteo sam da saznam zašto je bila potištena, bio je taj period od oko mesec dana kada nije normalno hodala, prosto se primeti, pa sam pogledao poruke u telefonu. I ne vizuelizujem.

jao sad se setih onog francuskog filma u kome 35-godišnjak dođe pred jutro u bračni krevet i uvali se mami i tati u skute
nisu mogli da ga ostružu ni trikovima iz svog života.
Znam ga.

MV5BMDY0ZTU2N2QtNGI3OC00NGVhLWJhYTctNTAxZTFmY2VkOTI4XkEyXkFqcGdeQXVyODIyOTEyMzY@._V1_SY1000_CR0,0,702,1000_AL_.jpg

:hahaha:

Tvoja mama treba da bude srećna što je muškarci očito žele. A i ti treba da budeš srećan zbog toga jer je nepoželjna žena najnesrećnija osoba na svetu.

Jedna bugarska pesnikinja je napisala:

Boli kada si ljubavnica
Boli kada si žena
Ali najviše boli kada si sama.

Da, da. Opste je poznato da se zivot jedne zene vrti oko curca, muskaraca i od toga koliko nas to muskarci dozivljavaju ili ne.

Zauvek zahvalne!

Ne razumem se u seks, ali logika mi govori da sve što nekome ne prija i što ga povređuje nije dobro.
naravno da nije dobro.
ipak prepusti odluku onome o čijem se životu radi.
tvoja mama na sreću nema obavezu ni prema jednom od tih tipova sa kojima se sreće pa ako joj se nešto ne dopadne
ima mogućnost da ode ili da reaguje.
nemoj mi reći da si još pročitao kako nije umela da se odbrani i da kaže da ne praktikuje analni sex ili da ne želi da joj dečko posle anala gurne pišu u usta očekujući felacio
u bre šta si se ti sve načitao sranja ali ....
sve je mogla da uradi ako nije zaista htela da joj se to desi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back