Zločin u Ćupriji: Ubijene 2 devojke !

to je vec nesto sto ja zovem zdravo razmisljanje:ok:
zlocin jeste..i to tezak to niko ne osporava niti opravdava..
ali jesam izneo tezu da ni te cure nisu bas..nevine zrtve..i one su izgleda svasta radile..ubica i zrtve imaju zajednicku istoriju..
ko zna sta ce sve da izbije na videlo u toku sudjenja:think:

Zanimljivo je da i o ubici i o žrtvama svi pričaju sve najbolje. Ali to je već ono: "O pokojniku sve najbolje."

a sa ovakvim postom matori i ti se uklapas u profil ..monstruma;)
p.s. da je ovo normalna zemlja takve stvari se ne bi ni desavale..
Ne vidim nista monstruozno u smrtnoj kazni. Ionako su nam zatvori prebukirani.
Zalosno je sto ce tog Toplicu proglasiti ludim, pa ce za 4-5 godina da se svrcka po ulici.
Mada, sta ocekivati od pravosudja u zemlji gde se za silovanje rodjenog deteta dobija 1 godina zatvora.
***, dodje mi da sagradim barku k'o Noje i odem u tri lepe, da vise ne gledam ludake.

Ne vidim nista monstruozno u smrtnoj kazni. Ionako su nam zatvori prebukirani.
Zalosno je sto ce tog Toplicu proglasiti ludim, pa ce za 4-5 godina da se svrcka po ulici.
Mada, sta ocekivati od pravosudja u zemlji gde se za silovanje rodjenog deteta dobija 1 godina zatvora.
***, dodje mi da sagradim barku k'o Noje i odem u tri lepe, da vise ne gledam ludake.
nece ga proglasiti ludim ..jer za to nema osnova..ne proglasava se neko neuracunljivim tek tako..
monstruozno je to sto i ti predstavlja nekog ko je..zadojen nasiljem..vidi kako pises..koliko je tu ..besa ..ne mislim nista uvredljivo pod ovim pisanjem ..zaista
takva razmisljanja nikom nece pomoci vec ce samo doneti ...nove zrtve u buducnosti..

i to je jedan bitan podatak..znaci nije privodjen ..uvodjen u spise ..osudjivan..znaci vodio uredan zivot ..ti si odatle poznajes sve te ljude jel?

Ma jesam ali ne poznajem nikoga od tih ljudi lično pošto su to ljudi sa sela. Ali imam insajderske informacije :D pošto se ipak sve to izdešavalo u Ćupriji a ne kod Ćuprije kao što su mediji javljali. A još 1 dokaz o neprofesionalizmu i neobjektivnosti medija tj. dokaz da se ubistvo desilo u Ćupriji je i onaj snimak zatvorskih kamera na kom se vidi kako ubica napušta mesto zločina. Koliko sam ja shvatio to su kamere sa tzv. Ekonomije (zatvorskog imanja) a to je sve u Ćupriji.

U svakom slučaju težak zločin i teško dvostruko ubistvo.

nece ga proglasiti ludim ..jer za to nema osnova..ne proglasava se neko neuracunljivim tek tako..
monstruozno je to sto i ti predstavlja nekog ko je..zadojen nasiljem..vidi kako pises..koliko je tu ..besa ..ne mislim nista uvredljivo pod ovim pisanjem ..zaista
takva razmisljanja nikom nece pomoci vec ce samo doneti ...nove zrtve u buducnosti..

Jesam besan, ali nisam bolesnik ni ubica. Jasno mi je da zivim u drzavi hajduka i gorstaka gde svako moze da senluci i zulumcari bez da snosi posledice zbog toga. Samo mi je tesko da se pomirim sa tim. Toliko.

Ma jesam ali ne poznajem nikoga od tih ljudi lično pošto su to ljudi sa sela. Ali imam insajderske informacije :D pošto se ipak sve to izdešavalo u Ćupriji a ne kod Ćuprije kao što su mediji javljali. A još 1 dokaz o neprofesionalizmu i neobjektivnosti medija tj. dokaz da se ubistvo desilo u Ćupriji je i onaj snimak zatvorskih kamera na kom se vidi kako ubica napušta mesto zločina. Koliko sam ja shvatio to su kamere sa tzv. Ekonomije (zatvorskog imanja) a to je sve u Ćupriji.

U svakom slučaju težak zločin i teško dvostruko ubistvo.
i to sa umisljajem sto je otezavajuca okolnost jer je toplica sve to..planirao..
mada nisam siguran da je i zaista hteo da ih poubija..imam neki osecaj da je odluka zapravo pala u samim kolima na mestu zlocina..:think:
vidjao sam to..poznata su mi ta stanja..mi nemamo rec za to ali u engleskom jeziku se to naziva "infatuation"..ljudi postaju iracionalni..bacaju se s "brankov most u ladnu moravu" ili eto pocine ubistvo al to je redje nego samoubistvo..zbog tih "neuzvracenih ljubavi"..zapadnu u corsokaka i pocnu da se vrte u spirali i padaju padaju ..i kraj..
malo ko se iz toga izvuce..al ko se izvuce..postaje i zaista vrlo psihicki stabilna osoba..:think:

Jesam besan, ali nisam bolesnik ni ubica. Jasno mi je da zivim u drzavi hajduka i gorstaka gde svako moze da senluci i zulumcari bez da snosi posledice zbog toga. Samo mi je tesko da se pomirim sa tim. Toliko.
ko ti kaze da se mi mirimo s tim?
samo delujemo na drugaciji nacin..
ja sam recimo mali covek ne mogu sam da promenim nista u ovoj drzavi ali mogu da dajem licni primer..mogu da pricam..mogu da se umrezavam sa sebi slicnima..ako razumes sta hocu da kazem

to je vec nesto sto ja zovem zdravo razmisljanje:ok:
zlocin jeste..i to tezak to niko ne osporava niti opravdava..
ali jesam izneo tezu da ni te cure nisu bas..nevine zrtve..i one su izgleda svasta radile..ubica i zrtve imaju zajednicku istoriju..
ko zna sta ce sve da izbije na videlo u toku sudjenja:think:

A sta su to svasta radile sto bi moglo da opravda njihovo ubistvo. Ajde bas da cujemo.

Bolesna logika,

sta god da su radile nema pravo da im puca u slepocnicu!!

Mozda malo.

Pa to jes,pravo je zayebana stvar.

A ti mi jos nisi obajsnio ono o bombama?

Mnogo me zabole što je on sebi upropastio život. Licemerni skot koji zajedno sa roditeljima žrtve "traži" devojku koju je ubio.

Nije licemer,nego malo vise caknut :roll:

Sto ga uopste ne amnestira od necega poput ubistva.

.

Cekaj, jel ti stvarno opravdavas ubicu ili ti je opet dosadno pa lupas po forumu?:think:

Pa ocigledno da nije stvarno to te neko slagao.

Vi opravdavate podsticanje na zlocin,u tome je poenta.

Jel? Eto meni juče kasirka u maxiju nije rekla dobar dan, nije se osmehnula, i onako mi tresnula kusur na kesu sa robom. Verovatno sam trebao da je prebijem. Šta ima meni jedna kasirka da se izdrkava? To je tvoja logika.

Ne pravi se blesav,nemoguce je da nemas kontakta sa ostalim svetom i smicalicama u vezama,druzenjima itd pa da znas kakvih ljudi ima.

Evo ovako.

Niko ne ubija bez razloga,osim sa minimalnim razlozima kao onaj ludi bombas od juce,prekjuce.

Ta devojka mora da ga je veoma dobro tranzirala da se odluci na tako nesto ma koliko bio lud.

Milion puta sam prisustvovao necemu takvom.

Čak i da je tako, ti smatraš da je ubistvo opravdana reakcija?

Ma...da je neki ne-Srbin uradio to što je uradio ovaj idiot, bila bi puna usta i tebi i ekipi kako ga treba streljati, da se ne lažemo.

Back