- Poruka
- 10.209
Pa skoro da mi se to pričinilo na slučaju sa Kapisodom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa on je ovde na forumu a i u javnosti baš osuđen.Ne znam odakle taj utisakPa skoro da mi se to pričinilo na slučaju sa Kapisodom.

Pa te koje vrte oko malog prsta.Također bi mužu koji ubije ženu jer ga je prevarila mogo da se digne spomenik.Nekako mi uvek deluje kako ubojica ispada čistog obraza.Just irony!

Pa te koje vrte oko malog prsta.Također bi mužu koji ubije ženu jer ga je prevarila mogo da se digne spomenik.Nekako mi uvek deluje kako ubojica ispada čistog obraza.Just irony!

to je kljucna recenica..krivica je tu obostrana..ne pravdam ja nikog..al iskreno ja ne mogu da zalim ni te ..zrtve ..iako su zrtve daleko od toga da su nevine..Možda sam nešto pobrkala,al sad Navar oće da opravda lika.One ga vrtile i jadan nije mogo da se suzdrži pa ih je ubio. Da li se ikada iko pitao kakav je to čovek koji to dozvoljava. Jer ako ja dozvolim da me netko vrti oko malog prsta krivnja je obostrana.
Al opet možda krivo gledam al ko god ubije ženu osim što je iz ljubomore(prevelike ljubavi) ispadne da je *****,fufica etc... Ko još ubija poštene žene.
ljudi ne potezu takve stvari kao sto je ubijanje iz cista mira..mada se desava..tzv kolateralna steta kako to ameri ozvanicise kao nazivLjudi koji opravdavaju ove zene opravdavaju tj. podsticu i ovakva ubistva.
Dok se bude nipodashtavo los odnos prema drugim ljudima uvek ocekujte da vas neko ishamara,skakuce po glavi i sl.
Pa ko jos veruje da se ljudi ubijaju tako bezveze,eto doslo im.
Koji ste vi indijanci![]()
ljudi ne potezu takve stvari kao sto je ubijanje iz cista mira..mada se desava..tzv kolateralna steta kako to ameri ozvanicise kao naziv
nevinom zrtvom mozemo da smatramo samo nekog ko se..zatekao u pogresno vreme na pogresnom mestu pa ga strefio zalutali metak
Gledam po gradu svuda grafiti ''++++ Volim te više od svega''..''dajem ti ovo,ono''.A kad ga ostaviAl opet možda krivo gledam al ko god ubije ženu osim što je iz ljubomore(prevelike ljubavi) ispadne da je *****,fufica etc... Ko još ubija poštene žene.
..Sve neki extremi...To je i zato tolko svađa i ubistava
Ali ako ubije muskarca on je postenjacina?
Poziv na nasilje,diskriminacija itd.
To ti kazaPa znamo da su žene niža bića.Doduše poštuju se više nego u Saudijskoj Arabiji i okolici.Znači ispade da je dobio po glavi za svaku 10 godina robije.

upravo to..zlo je zlo..nema malog i velikog..kad bi ljudi svo zlo isto tretirali ..ne bi ga ni bilo..nego..ima dozvoljenog i nedozvoljenog zla.. ehhhTo što postoji Veliko Zlo nije opravdanje za ''malo zlo''...Mada ja mislim da je svako zlo iste veličine
Samo su neka manje ili više prihvatljiva.
Pa pazi ovde se mnogi zalažu za anarhiju kao super uređenje...A to je vrhunska vladavina zla...Nikad neće biti jednakosti jednostavno jer smo različiti po raznim osnovama...To se neće desiti...Možda se i napravi neki novi levičarski poredak u svetu ali će se brzo raspastiupravo to..zlo je zlo..nema malog i velikog..kad bi ljudi svo zlo isto tretirali ..ne bi ga ni bilo..nego..ima dozvoljenog i nedozvoljenog zla.. ehhh

Pa pazi ovde se mnogi zalažu za anarhiju kao super uređenje...A to je vrhunska vladavina zla...Nikad neće biti jednakosti jednostavno jer smo različiti po raznim osnovama...To se neće desiti...Možda se i napravi neki novi levičarski poredak u svetu ali će se brzo raspasti![]()
kazu da je sujeta obrnuto srazmerna pametiNe isključuj tuni ego nažalost