- Poruka
- 17.274
Ja moram da priznam da nisam baš ljubitelj toga kad neko na forumu postavi kartu nepoznate osobe i onda mi treba da kažemo kako je on ovakav ili onakav, posebno ako je nešto krajnje negativno kao ovde. Otkud ja znam ko je ta osoba, da li čita ili ne čita ovo, da li zna da joj/mu se kopa po karti javno ili ne, može li da se prepozna, da li je uopšte tačno to što je o njoj rečeno (i kako mi to da proverimo uopšte? a valjda je to poenta analiza ovde, u krajnjoj liniji), sve u svemu neću ni da razmišljam o tome. Nije slučajno deo astrološke etike tumačenje natala isključivo osoba koje lično pitaju za sebe.
Ne želim da kvarim zabavu
nije poenta da ovde pametujem, samo da izrazim svoj stav.
Uzgred ni meni se ne čini da je naročito problematičan, 4. nije ugrožena izuzev Meseca na Plejadama koji može biti nezgodan ali više za osobu koja ga ima nego za druge, na stranu što je tu Mesec ipak u egzaltaciji.
Ima problem u odnosima i komunikaciji, 3. je povezana sa kvadratom Venere i Marsa koji su vladari 1 i 7, ima promenljiv T-kvadrat, neki bi računali ovo i kao promenljivi krst. Toliko od mene.
Ne želim da kvarim zabavu

Uzgred ni meni se ne čini da je naročito problematičan, 4. nije ugrožena izuzev Meseca na Plejadama koji može biti nezgodan ali više za osobu koja ga ima nego za druge, na stranu što je tu Mesec ipak u egzaltaciji.
Ima problem u odnosima i komunikaciji, 3. je povezana sa kvadratom Venere i Marsa koji su vladari 1 i 7, ima promenljiv T-kvadrat, neki bi računali ovo i kao promenljivi krst. Toliko od mene.