jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
mozes sa tri meseca,kad primi vakcinu i revakcinu tad je najbezbednije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav za sve ljubitelje ovih plemenitih pasa!!!E,ovako molila bih vas za par odgovora.Mom decku,na moj nagovor,za dva-tri dana stize zlatni retriver star 4 mjeseca.
Obzirom na uzrast,interesuje me,iako smo se raspitivali na sve strane,sta mu je sve potrebno:hrana,koliko i kako(vasa iskustva),setnje,IGRACKE(koje i kakve) i da li se smiju kupati(ako smiju-kako i cime) i druge stvari koje su bitne za ovog slatkog cukica?!Malo sam dosadna sa silnim pitanjima,nemojte zamjeriti,jer jako sam uzbudjena sto cu upoznati jedno malo,divno bice,a ne bi željeli da nesto pogresno uradimo!Unaprijed zahvaljujem na odgovorima
Rea Tina preslatki suKako izlaziš na kraj s njima? Kako ih mama podnosi, dohranjuješ ih li već i tako...
![]()
PU! Al' je gadan
(da ga ne "ureknem")
Dva i po meseca, proleće... Ma, sjajno vreme za novog člana porodice!
Hvala,hvala.......da baš se tako udesilo da stigne na proljeće,a potraga je trajala skoro 6 mjeseci, za mene previše s obzirom koliko ih obožavam!PU! Al' je gadan
(da ga ne "ureknem")
Dva i po meseca, proleće... Ma, sjajno vreme za novog člana porodice!
vala bas.... pu, pu, pu....
Dusa.....Bas ce lepo da uziva!
A mi smo dobili novog clana porodice takodje. Zamislite pre neki dan, ujutru sam zatekla ispred praga malo preslatko stence od mozda mesecak dana, a sto je jos interesantnije, samo se tu stvorilo, niko ga nije ni doneo, niti je dosao za kim, deca neka iz komsiluka koja zive poprilicno daleko od mene su ga nasla, uzela kod sebe i on je otisao od njih i dosao pravo pred nasa vrata. I prekljuce krenuo za mojom mamom kada je krenula na posao, opet ga neka deca uzela, odvela sa sobom i danas eto ga opet pred nasim pragom.Da ne poverujete!
Sam se vratio, i ne mrda od nas. Leksa obozava, ne mogu da vam opisem to odusevljenje kada ga vidi, a i Leks njega bas voli.
Tako da smo resili da ga zadrzimo, nas je definitivno, izabrao je svoju porodicu, i nama samo ostaje da ga oberucke prihvatimo.
Lud je kao struja, pametan, druzeljubljiv, ma presladak....
![]()
Hvala i tebi tacaw!Super za novog člana porodice i da je odabrao baš vaš dom,ma osjete i oni gdje je ljubav i pažnja.Moj Bob se kod nas privikao za jedan dan,kao da je kod ljudi od kojih smo ga dobili bio na vikendu,a bogami do nas smo ga vozili 4 sata,ali izdržao je junački tj. prespavao je put!
Dve poslednje slike: "Leks doručkuje"![]()
[/QUOTE]
Pozdrav svim članovima pdf-a i ljubiteljima zlatnih retrivera!Prije sedam dana sam konačno i ja postala ponosni vlasnik štenca zlatnog retrivera starog 2,5 mjeseca!Ime mu je Bob-Bole,fino se uklopio u novo okruženje,razigran je i brzo uči!Evo postavljam par sličica i nadam se vašim komentarima.
Dusa, pa zna i on gde ide, pa je zato bezbrizno i prespavao put!Da neverovatno je to kako samo znaju i osecaju....
Tacno znaju ko sto ti rece i tako mali da osete gde je ljubav, paznja i gde ce biti srecan....
![]()
Evo malo slicica od jutros Leksa i malog meda( kako ga ja zovem, jer lici na njega) mada je prosto bilo nemoguce uhvatiti ih, ali evo nekih pokusaja....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Želim vam puno radosti u druženju sa ovim divnim psima...
da pokušam dati odgovor na neka tvoja pitanja...što se hrane tiče, najbolje je nastaviti sa hranom koju je dobijao kod odgajivača, i ako mislite nešto menjati, onda postepeno prelaziti na novu...u šetnju ne treba da ide dok ne dobije sve vakcine, ali se može kod kuće navikavati na ogrlicu i povodac...kupanje, za sada , nije potrebno, ako se isprlja samo oprati šapice, a dlaku na telu prebrisati sundjerom ili krpom natopljenom rastvorom kašike -dve sirćeta i 1 litre mlake vode, treba mu i četka za dlaku i polako ga navikavati na nju....igračke- gumene, one koje može da gricka, loptice...ali oni vole da se igraju sa svim i svačim....može poslužiti ponekad i prazna plastična flaša, naravno bez čepa...
moj savet je da malo pročitaš ovu temu, naći ćeš mnogo dobrih saveta, a ima i tema o ishrani....