Златна Зора прети:УЛАЗИМО У ВЛАДУ,ВИ СТЕ ПРОШЛОСТ

карлос

Veoma poznat
Poruka
10.764
Тему отварам након оних инцидената са шиптарима.Многи су нас уверавали да се не сваџамо са Грцима јер они нам нису непријатељ.Неки су чак ишли до тамо да треба постати савезници. Ским?Можда са овим?
http://www.sitel.com.mk/node/46485

а шта би вам сметало да будете у савезу са Грцима и Србима?! можда вам се више свиђају ове прославе у Скопљу, где човек више није сигуран да ли је то главни град Македоније или Албаније.

И да знаат дека оваа фалсификувана држава на цигано-скопјаните многу брзо ќе стане минато, ако тоа не се случи од внатрешните превирања, ќе се случи од сигурното зголемување на рејтингот на Златна зора која набргу ќе биде во Владата, се заканува пратеникот.

Karlose, ajde, molim te, prevedi mi ovo doslovno. Razumela sam suštinu, ali ne znam tačno značenje pojedinih reči.

zlatna-zora.jpg

ne znam ko se jos u XXI veku pali na naciste.... jadno...

Истина је да Златна зора не "мирише" баш Македонце, али ценим њихов национализам и приврженост грчкој нацији.

nemirisu oni zdrav razum... a ne vidim nikakvo "opravdanje" da ih neko podrzava

Poslednja izmena od moderatora:
zlatna-zora.jpg

ne znam ko se jos u XXI veku pali na naciste.... jadno...

Са тако спојена три прста су српски војници полагали заклетву пред први светски рат, само да знаш ;)
И да, Златна Зора има 18 чланова у грчкој скупштини, колико ја видим овде три прста диже више од 18 људи...

Тему отварам након оних инцидената са шиптарима.Многи су нас уверавали да се не сваџамо са Грцима јер они нам нису непријатељ.Неки су чак ишли до тамо да треба постати савезници. Ским?Можда са овим?

Шта је БЈРМ-овац, тескоба са свих страна!
ПС: Текст у приложеном ЛИНК-у је на БЈРМ језику а добро знаш да је на овом форуму у употреби српски и енглески језик.

Pa realno su vam Grci manji problem. Oni vam makar ne traze pola drzave, vec samo njeno ime. :lol:

Шта је БЈРМ-овац, тескоба са свих страна!
ПС: Текст у приложеном ЛИНК-у је на БЈРМ језику а добро знаш да је на овом форуму у употреби српски и енглески језик.

Ma, mogao je da prevede. Ili @gjorgji ako znaju.

Ovde se uopste ne radi o Nacistickom pozdavu,vec o pravoslavnom pozdravu sa skupljena TRI(3) prsta.

а поздрав са три раширена прста није православни?!?!?!?

није поента у подигнутим прстима веш у фашистичким фацама на слици....

e sad ako bi smo sa tobom o tome raspravljali dokazali ti i to da nije tako kao sto pises onda bi bilo kasnije od tebe problem to "koliki im je u gacama"! Na tvoju zalost to nismo spremni da cinimo.A inace sa podignuta TRI(3) prsta kao sto sad u SRB rade,nije uopste Srbski poz. inace to je prvi u srbiji poceo da cini Vuk Draskovic!

није проблем што се палиш на оно што имају у гаћама већ на оно што имају у глави....твоја је ствар ако се на то палиш ал се мало замисли....

99030320

овде нису скупили прсте

ако си схватила суштину детањи су небитни... а ако су ти битни детаљи онда ниси схватила суштину...

Suština je da vam šipci ubijaju decu, a vi to nazivate incidentom, ali zato penite na izjavu da ste država falsifikat. Neka vam dragi Bog pomogne.

Suština je da vam šipci ubijaju decu, a vi to nazivate incidentom, ali zato penite na izjavu da ste država falsifikat. Neka vam dragi Bog pomogne.

ето видиш да ниси схватила суштину.... македонски политичари то називају инцидентом... исти као овај "ваш" дачић који запрети шиптарима и онда кад му ови одговоре заћути као шестак кад му осмак мазне ужину... македонци то називају правим именом... а ако сам себи не можеш да помогнеш ни бог ти не може помоћи....

а пенићу на било коју изјаву против македоније или македонаца јер нит македонци нит македонија није само један сет политичара проданих душа.... и стварно ми иније јасно како можеш да се ложиш на фашисте... у 21. веку....

Back