So.Sick.Of.It
Obećava
- Poruka
- 99
ZIVI SVAKI DAN KAO DA JE DER LETZTE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znachi toliko o ozbiljnom razgovoru s tobommawetzka:Moj moto je ZAJEBANCIJA DO KRAJA!!!!!!
![]()
Kad se zajebavam,ja se zajebavam do kraja,ali ako neko hoce sa mnom da prica ozbiljno tu sam...Skontao?Kad_LupimLupim:Znachi toliko o ozbiljnom razgovoru s tobom![]()
Blago tebi...Kad_LupimLupim:Nope, ja sam uvek neozbiljan do koske![]()
Naravno da ne...Marge:Moj moto je Uzivaj u svakom danu kao da ti je poslednji. Raduj se sitnicama. Ocekuj od drugih malo, jer kad dobijes vise, obradovaces se. Budi nepopravljivi optimista. Zivi svoje snove. Trudi se da postignes vise od onoga sto mislis da je tvoj maximum.
Eto, moto ne mora da bude samo jedna recenica, zar ne?![]()
Marge:Moj moto je Uzivaj u svakom danu kao da ti je poslednji. Raduj se sitnicama. Ocekuj od drugih malo, jer kad dobijes vise, obradovaces se. Budi nepopravljivi optimista. Zivi svoje snove. Trudi se da postignes vise od onoga sto mislis da je tvoj maximum.
Eto, moto ne mora da bude samo jedna recenica, zar ne?![]()
е мој не може да буде једна реченица...гласи овако смувај до јаја рибу, блеји са ортацима, повремено научи нешто можда ти затреба, суботом и недељом спавај бар до 2, дневно уради бар 5 серија трбушњака и 5 серија склекова...
hehehhe da samo za mene ne vazi ovo da smuvam ribu :rolleyes:jer sam zensko ali moze to sigurno da se izoblichi :razz:
е мој не може да буде једна реченица...гласи овако смувај до јаја рибу, блеји са ортацима, повремено научи нешто можда ти затреба, суботом и недељом спавај бар до 2, дневно уради бар 5 серија трбушњака и 5 серија склекова.....
kako god se okrenesh dupe ti pozadi
i josh:
nemoj uchiti svinju da peva, em gubish vreme, em nervirash svinju