Zivotni moto

Moj moto je Uzivaj u svakom danu kao da ti je poslednji. Raduj se sitnicama. Ocekuj od drugih malo, jer kad dobijes vise, obradovaces se. Budi nepopravljivi optimista. Zivi svoje snove. Trudi se da postignes vise od onoga sto mislis da je tvoj maximum.
Eto, moto ne mora da bude samo jedna recenica, zar ne? :lol:

Marge:
Moj moto je Uzivaj u svakom danu kao da ti je poslednji. Raduj se sitnicama. Ocekuj od drugih malo, jer kad dobijes vise, obradovaces se. Budi nepopravljivi optimista. Zivi svoje snove. Trudi se da postignes vise od onoga sto mislis da je tvoj maximum.
Naravno da ne... ;)

Moto: Voli i onog ko tebe mrzi, tako se najbolje odbranish od loshih misli...
Ne tuguj za onim chega nema, vec pokushaj da stvorish neshto novo.
Raduj se malim stvarima, jer one chine zivot lepim...
Puno je stvari koje bih mogla da napishem, ali bitno je naci smisao zivotu, i naci SVOJ unutrashnji mir... Ko jeste, zna o chemu pricham... :)

Marge:

Ja vise volim osobe kojima moto nije samo jedna recenica. :arrow: :D

е мој не може да буде једна реченица...гласи овако смувај до јаја рибу, блеји са ортацима, повремено научи нешто можда ти затреба, суботом и недељом спавај бар до 2, дневно уради бар 5 серија трбушњака и 5 серија склекова.....

е мој не може да буде једна реченица...гласи овако смувај до јаја рибу, блеји са ортацима, повремено научи нешто можда ти затреба, суботом и недељом спавај бар до 2, дневно уради бар 5 серија трбушњака и 5 серија склекова...

hehehhe da samo za mene ne vazi ovo da smuvam ribu :rolleyes:jer sam zensko ali moze to sigurno da se izoblichi :razz:

е мој не може да буде једна реченица...гласи овако смувај до јаја рибу, блеји са ортацима, повремено научи нешто можда ти затреба, суботом и недељом спавај бар до 2, дневно уради бар 5 серија трбушњака и 5 серија склекова.....

Malo je do 2...
I svim danima, svim!!!

Back