Zivotni moto

Moj zivotni moto je da sve treba probati, jednom se zivi, zamisli da ceo zivot zivis po pravilima i onda te udari voz...i na nebu ces da se kajes sto nisi radio stvari koje si zeleo...
Danas mozes da dobijes 100000$ a moze i da te pregazi kamion ( ili voz :lol: )...najgori moguci scenario je da ti se obe stvari dese u istom danu! :mrgreen:

Moj zivotni moto je da sve treba probati, jednom se zivi, zamisli da ceo zivot zivis po pravilima i onda te udari voz...i na nebu ces da se kajes sto nisi radio stvari koje si zeleo...
Danas mozes da dobijes 100000$ a moze i da te pregazi kamion ( ili voz :lol: )...najgori moguci scenario je da ti se obe stvari dese u istom danu! :mrgreen:

chini ti se..
najgori moguci scenario je onad koji se desava svakodnevno i svakom- udaviti se u zabokrecini sopstvene mediokritetstine..

"I am gonna die before Im 22.. and I am gonna burst out in a blink of glory.. like.. like headlines!" :D
nancy spungen

bio je to moj zivotni moto pre nego sto sam napunila 18 i shvatila da sam dala sebi jos samo cetiri godine zivota..

imam wishe ziwotnih motoa.....
ne radi drugima ono shto ne zaelish da drugi rade tebi, jedan je ziwot, noc je najtamnija pre zore, nikad ne dopusti da te ljudska zloba slomi.....

Back