Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Pa ti tako i zivis![]()
Pa, donekle xD ja sam barem ispunio deo svojih ciljeva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti tako i zivis![]()
Niko nije spomenuo ni ambicioznost ni preambicioznost (naravno, osim tebe)...Nisam uopšte
ni pomislila na to da u tvojim rečima (barem ovim) ima "preambicioznosti"... Savršeno sam razumela
šta si hteo da kažeš, ali u svakom slučaju, bilo nešto ambiciozno ili skromno, šta god čovek
da radi, on nešto želi tim radom - želi nekakav rezultat, i to što bolji... Jedno je reći nešto pre,
pa čak i razmišljati na taj način, a sasvim drugo je kada dodje to "očekivano" vreme, a ne bude u
skladu sa očekivanim... Tu zapravo dolazi do mešanja svesti i podsvesti - ono što se trenutno nalazi
na površini tvoje svesti, ne mora da se poklapa sa onim što čuči u tvojoj podsvesti, i što će možda doći
do izražaja kasnije... Eto...![]()
Zar je moj životni cilj zaslužio da ga toliko detaljno analiziraš?
Mislim da i nije toliko poseban, a sasvim je očigledno da ga doživljavaš drugačije nego ja i da "sa strane" nemaš dovoljno dobar uvid u to kakav je u svojoj suštini .
I da, moj glavni cilj, nevezan za vlastitu sudbinu je daleko ambiociozniji- da što bolje shvatim prirodu. Donekle i ljude, mada njima i nisam oduševljen koliko prirodnim poretkom stvari.![]()
Bi trebalo da...
Ček, ali on je napisao bih trebao savladati, a u tom slučaju ne može ići bi trebalo da savladati. Aha!
Podrazumeva se da neće koristiti infinitiv iza, tj. da ide: bi trebalo da savladam...![]()
Mudrice!![]()
Mada, možda je najprihvatljiviji odgovor da zapravo samo želim da iscrpim maksimum iz sebe u svakom pogledu, pa kakav bude bio- takvim ću ga i prihvatiti.
Pa, donekle xD ja sam barem ispunio deo svojih ciljevaovi ovde oće kule i gradove pa kad budu videli da će umesto toga dobiti septičku jamu i barake, plakaće
![]()