Zivotni cilj?

:rida:

Niko nije spomenuo ni ambicioznost ni preambicioznost (naravno, osim tebe)... :) Nisam uopšte
ni pomislila na to da u tvojim rečima (barem ovim :)) ima "preambicioznosti"... Savršeno sam razumela
šta si hteo da kažeš, ali u svakom slučaju, bilo nešto ambiciozno ili skromno, šta god čovek
da radi, on nešto želi tim radom - želi nekakav rezultat, i to što bolji... Jedno je reći nešto pre,
pa čak i razmišljati na taj način, a sasvim drugo je kada dodje to "očekivano" vreme, a ne bude u
skladu sa očekivanim... Tu zapravo dolazi do mešanja svesti i podsvesti - ono što se trenutno nalazi
na površini tvoje svesti, ne mora da se poklapa sa onim što čuči u tvojoj podsvesti, i što će možda doći
do izražaja kasnije... Eto... :D

Zar je moj životni cilj zaslužio da ga toliko detaljno analiziraš? :lol:

Mislim da i nije toliko poseban, a sasvim je očigledno da ga doživljavaš drugačije nego ja i da "sa strane" nemaš dovoljno dobar uvid u to kakav je u svojoj suštini .

I da, moj glavni cilj, nevezan za vlastitu sudbinu je daleko ambiociozniji- da što bolje shvatim prirodu. Donekle i ljude, mada njima i nisam oduševljen koliko prirodnim poretkom stvari. :lol:

Zar je moj životni cilj zaslužio da ga toliko detaljno analiziraš? :lol:

Mislim da i nije toliko poseban, a sasvim je očigledno da ga doživljavaš drugačije nego ja i da "sa strane" nemaš dovoljno dobar uvid u to kakav je u svojoj suštini .

I da, moj glavni cilj, nevezan za vlastitu sudbinu je daleko ambiociozniji- da što bolje shvatim prirodu. Donekle i ljude, mada njima i nisam oduševljen koliko prirodnim poretkom stvari. :lol:

Zaslužio, ne zaslužio, sama sam se upustila u to, i sada ispaštam... :udriglavu: :lol:

Izvini, nisam želela da budem pogrešno shvaćena, možda nije trebalo da budem toliko indiskretna... :cool:

Opraštaš mi? :heart:

Hoću ja baraku na Sopotnici.:heart:
lilw8.jpg

Back