Zivotni cilj?

a i vidim da svi pišu želje
koje baš i sumnjam da su im ciljevi

pa realno... svima je cilj da se provodi dok ne dođe vreme za svadbu, decu i sl. usput, završi fax, zaposli se, ima svoju kuću i bla, bla. naravno, ima izuzetaka... onih kojima ambicije i nisu baš velike, ali se opet sve završava na istom i dosadno bi bilo kada bi svako jedno te isto pisao...
ja bih ovu temu pre nazvala "životna želja" nego ovako kako ju je postavljač nazvao, ali u suštini, nije bitno... :mrgreen:

pa realno... svima je cilj da se provodi dok ne dođe vreme za svadbu, decu i sl. usput, završi fax, zaposli se, ima svoju kuću i bla, bla. naravno, ima izuzetaka... onih kojima ambicije i nisu baš velike, ali se opet sve završava na istom i dosadno bi bilo kada bi svako jedno te isto pisao...
ja bih ovu temu pre nazvala "životna želja" nego ovako kako ju je postavljač nazvao, ali u suštini, nije bitno... :mrgreen:

pa i nije
većini je to u manjoj ili većoj meri
podrazumevano "dok su mladi"
ali ne i zasta lajfstajl i životni cilj
cilj je da završiš fax najdješ posao digneš kredit oženeš se i imaš 2 dece (strašan ali cilj)
da imaš vilu, dipa i budeš međunarodna zvezda više je želja
retko kome zaista i CILJ

pa i nije
većini je to u manjoj ili većoj meri
podrazumevano "dok su mladi"
ali ne i zasta lajfstajl i životni cilj
cilj je da završiš fax najdješ posao digneš kredit oženeš se i imaš 2 dece (strašan ali cilj)
da imaš vilu, dipa i budeš međunarodna zvezda više je želja
retko kome zaista i CILJ

meni je da se udam... :mrgreen: :zcepanje:
dobro, za vilu, džipa i sl. jeste želja, ali skromna porodična kuća i običan auto ne bi smetali.
Da budem međunarodna zvezda.. to mi nikad ni želja nije bila... :lol:

Da se ozenim i da kupim traktor :-) Glavni cilj mi je naravno da zavrsim fax, nadjem dobar i dobro placen posao a pored toga da putujem po svetu (narocito da posetim Rio u vreme karnevala), da se sto vise provodim i sto vise naucim, u nekom smislu da se usavrsim a mozda jednog dana i da se ozenim jer u starosti sve ovo o cemu sam pricao ne vredi mnogo. Za sada mi sve to dobro ide a iskreno se nadam da ce tako i ostati.

Videcemo.:cool:

Uglavnom,kazu mi moji da sam kao mala mala pozdravljala siroke imaginarne mase pokretima ruke kaou princeze Dijane,ili Pape.
Od najranijih ambicija pobeci ne mozes:lol:

Ili mozda zena Amia Jamesa?:lol:

Ti mi se cinis da ce budes neka politicarka...S akcentom na tvoj jezik, cenim ga da ce budes nova Margaret Tacer ili Angela Merkel.:mrgreen:

da se udam i imam mnoooogo dece

i da, da budem savršena domaćica, kuvarica, spremačica kuće :)

Ti dušu dala za udaju :D

On topic: Nikad nisam preterano razmisljao o tome.

Da nadjem "pravu" ribu, koju mozes "da zagrlis".
Doduse zelja mi je bila da se bavim boksom, ali u nedostatku samopouzdanja/odlucnosti i podrske nisam.

Poslednja izmena:
@hath Zvachemo te madam Jelena posle.:lol:
Pase.
nego,kad ja dodjem na vlast,uvescu porez na dobra i dobiti sponzorusa,i uvescu trule zapadnjacke vrednosti u nasu zemlju,a umesto one krilatice-Samo sloga Srbina spasava(SSSS),uvescu neku koja je isto popularna u narodu,i koja je mnogo realnija i podesnija i prihvacenija u nasem drustvu(ipak,pored trulih zapadnjackih vrednosti,treba zadrzati i one srpske,iz davnina)-Da komsiji crkne krava.(DKCK)

Da se ozenim i da kupim traktor :-) Glavni cilj mi je naravno da zavrsim fax, nadjem dobar i dobro placen posao a pored toga da putujem po svetu (narocito da posetim Rio u vreme karnevala), da se sto vise provodim i sto vise naucim, u nekom smislu da se usavrsim a mozda jednog dana i da se ozenim jer u starosti sve ovo o cemu sam pricao ne vredi mnogo. Za sada mi sve to dobro ide a iskreno se nadam da ce tako i ostati.

Mogao si samo da promenis nik. :3

Pase.
nego,kad ja dodjem na vlast,uvescu porez na dobra i dobiti sponzorusa,i uvescu trule zapadnjacke vrednosti u nasu zemlju,a umesto one krilatice-Samo sloga Srbina spasava(SSSS),uvescu neku koja je isto popularna u narodu,i koja je mnogo realnija i podesnija i prihvacenija u nasem drustvu(ipak,pored trulih zapadnjackih vrednosti,treba zadrzati i one srpske,iz davnina)-Da komsiji crkne krava.(DKCK)

:rotf: Ako ja da budem ministara u taj resor za sponzoruse?:per:

@vandal Ko zna od cega je to...:lol:

Ma Putin ti je stari majstor, zna se zbog cega je :lol:

:rotf: Ako ja da budem ministara u taj resor za sponzoruse?:per:

Evo ja se nudim da promovisem ovaj slogan da komsiji crkne krava, znam i neke babe koje upraznjavaju vracke za to, pa mozemo da uvedemo poseban predmet u skoli gde se to izucava, a ove babe cemo da stavimo kao profesore :lol:

Poslednja izmena:

Evo ja se nudim da promovisem ovaj slogan da komsiji crkne krava, znam i neke babe koje upraznjavaju vracke za to, pa mozemo da uvedemo poseban predmet u skoli gde se to izucava, a ove babe cemo da stavimo kao profesore :lol:

Tjika Putin je stara garda, zato ministarke idu kod njega...:lol:

Brate, ti uzmi svi resori, od ministarstva finasija pa do DKCK...Ali mi ne diraj sponzorstvo.:lol:

ja sam ovde diktator,ideje se iznose kad diktator kaze.
Diktator je rekao svoje.

Back